Gasztro

Ezt neked is látnod kell! A Napfény Műterem megalkotta Szeged legzseniálisabb hamburgerét, és ez lett Borovics Tamás kedvence

A Napfényes srácok nem bírnak magukkal! Kivétel nélkül, mindig valamit alkotnak, felfedeznek, kísérleteznek, és egyszer csak kibuggyan az ujjaik közül egy csoda. Ez a vadonatúj kulináris csoda is éppen így született meg. Éppen akkor, mikor Borovics Tamás a Faludy estje végére ért, a fiúk óriás hévvel tolták a művészúr elé a hamburgert. Boró rögvest beleszeretett, így el is meséli nektek, mitől olyan különleges a Big Burger. 

A Szeged365 csapata bepillantást nyújt ezeknek az ínycsiklandó fogásoknak a készítésébe. A látványos és élvezetes videónkat nézve biztosan te is azon kapod majd magad, hogy azonnal asztalt foglalsz a Napfény Műterembe. Ne tartsd vissza magad… Gyere el, és próbáld ki te is ezt az újdonságot. Hogy miért? Néha brutál kimerülten vonszoljuk magunkat a hétköznapokban, és valami csillapíthatatlan éhséggel küszködve, nem igazán tudunk megnyugodni. Most állj meg, lazíts, és egyél!  Ne tétovázz, itt a lehetőség! Irány a Napfény Műterem és kérd Boró kedvencét, a Big Burgert! Tutira jobban leszel. 

Borovics Tamás következő előadása a Borkostóló a Napfény Műteremben, már teltházas! Kettőt pislogtunk és elfogytak a jegyek, de pánikra semmi ok, egyrészt a Borkostóló 2.0 jegyárusítás elstartolt, másrészt a hamburger bátran rendelhető, korlátlan mennyiségben. 

Érdeklődni és asztalt foglalni a következő elérhetőségeken lehet:
E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb