Kikapcs

Holnap végre elrajtol az Árkád Szeged Csokoládé Fesztivál 2024!

Igen, jól hallottad, február 9-én kezdetét veszi Szeged városának legédesebb eseménye, ahol a csokoládé szerelmesei egy helyen találkozhatnak, hogy közösen ünnepeljék meg ezt a mennyei mámort!

Gyerekprogramok a Csokifesztivélon: Kezdjük a legkisebbekkel, ugyanis az Árkád Szeged Csokoládé Fesztivál gondolt a gyerekekre is! A programok között szerepel a Grimm Busz Színház, ami garantáltan leköti a kicsik figyelmét szombat délelőtt 10:00 és 11:00 között. Emellett a Csiga Duó vasárnap 11:00-tól szórakoztatja a gyerekeket, így a kulturális élmények mellett a zenei szórakozás is garantált!

Hazai künnyűzene sztárjai: De ne gondold, hogy csak a gyerekek jutnak szórakozáshoz! A fesztivál során számos ismert előadó és izgalmas program vár minden érdeklődőt. Péntek este Dér Heni veszi át a színpadot, így a napot egy energikus koncerttel zárhatjuk. Szombaton pedig Mihályfi Luca, valamint Nagy Bogi akusztikus előadásával találkozhatunk, ami fergeteges hangulatot teremt.

Csokoládé Műhelyek és Kóstolók: A csokoládé szerencsekerék mellett, amit pénteken és szombaton is kipróbálhatsz, ne hagyd ki az interaktív csokoládé-manufaktúra programokat sem, ahol még szegedi sportolókkal is találkozhatsz. A fesztivál egyik csúcspontja A Nagy Szegedi Trüffel Kóstolás, ahol Szeged ízét keressük meg együtt, több száz díjmentes trüffel kóstolásával.

Ne hagyd ki ezt a csodálatos eseményt!

Gyere el, és élvezd te is a csokoládé minden formáját és ízét, fedezd fel az új ízeket, és töltsd a hétvégédet a csokoládé jegyében! Legyen ez egy édes kaland a családdal vagy barátokkal. Ne felejts el részt venni a trüffel kóstoláson, és szavazz a kedvencedre a vasárnapi eredményhirdetésen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb