Kikapcs

öREÖKké együtt: különleges Valentin napi kultúrrandevúval várja a szerelmeseket a Reök -palota

Szerelmes pároknak szóló, nem mindennapi programot hirdet a szegedi REÖK-palota. Mint ahogy az intézmény szerkesztőségünket tájékoztatta, a február 14-én, 18.00 órakor kezdődő, különleges kultúrrandevún részt vevő párok romantikus palotasétával és ünnepi finomságokkal tehetik életre szóló élménnyé az idei Valentin-napot.

DÍJMENTES PALOTASÉTA PEZSGŐVEL ÉS SÜTIVEL

Egyedülálló randilehetőséggel várja a REÖK a szerelmeseket, akik igazán különlegessé szeretnék tenni az idei Valentin-napot. Az Összművészeti Központ exkluzív programja alkalmával rendhagyó módon pusztán regisztrációt követően, díjmentesen tekinthetik meg az érdeklődő párok Szeged legszebb szecessziós épületét egy alkalmi palotaséta keretében. A csodaszép palota regénybe illő történetének, titkos zegzugainak megismerését egy-egy pohár pezsgő és kis ünnepi sütemény is megédesíti majd, amelyet a Reök Cukrászda jóvoltából fogyaszthatnak el a résztvevők.

PROFI FOTÓS KÉSZÍT KÉPEKET A PÁROKRÓL

A szervezők arról is gondoskodnak, hogy a kultúrrandevú csakugyan örök emlék maradjon a pároknak. A résztvevőknek lehetősége nyílik a szegediek egyik kedvenc fotós pontján, esküvői és eljegyzési képek népszerű helyszínén, a Reök-palota gyönyörű, aranyvirágokkal díszített lépcsőházában fotózkodni a palotaséta végeztével. A párok képmását a REÖK profi fotós kollégája örökíti majd meg, az elkészült képeket pedig már másnap megkaphatják digitális formában, a regisztrációkor használt címükre küldött emailben.

Akik szívesen töltenék kedvesükkel mesébe illő szépségű környezetben, egy nem mindennapi programmal a Valentin-napot, a [email protected] címen jelentkezhetnek, ám ezt érdemes mielőbb megtenniük, mert a páros palotaséta lehetséges férőhelyeinek száma korlátozott.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb