KikapcsVideo365

Itt a Délvidék Ház értékes ajándéka, és a következő izgalmas programja, ami ráadásul díjmentes…sőt egy pohár bort is kapunk! Ennél nem is kell több… (videó)

Egy nagyon izgalmas helyen jártunk Szegeden: a Délvidék Házban, ahol a klasszikus filmvetítésen kívül, különleges kulturális események is zajlanak. Kíváncsiskodtunk picit a következő kulturális programról. A Délvidék Ház következő rendezvénye a Hazajárók lesz, pont egy nappal Ács János különleges estje előtt. A Kárpát-medence felfedezője elhozza neked a magyar történelem és kultúra számos gyöngyszemét egy helyre csoportosítva. Erdélytől Belső-Magyarországig, követve a Kárpátok lenyűgöző gerinceit, keresztül-kasul várromokon, apró fatemplomokon, véráztatta harcmezőkön és patinás városokon. Valahogy így tudjuk leírni egyszerűen a Hazajárók útvonalait. 

Csatlakozz egy különleges közönségtalálkozóhoz, ahol bemutatkozik a Hazajárók 13 éves kalandja és missziója. Az este egy Délvidéken forgatott epizóddal kezdődik, melyet a Hazajárók szakértői választottak ki. A vetítést kötetlen beszélgetés zárja, ahol megoszthatjátok élményeiteket és értékelhetitek a Kárpát-medence varázslatos világát.

Ha érdekel a kultúra, a történelem és szeretnéd teljes egészében bejárni a Kárpát-medencét, felfedezni, és élvezni, akkor ez az esemény neked szól. De mondunk sokkal jobbat! Az esemény teljesen ingyenes! Ráadásul könnyed borozással zárul, Belső és Külső Magyarország boraival, ahol mindenki számára nyitott kapuk állnak. Ne habozz, ha szereted az utazás és a filmek világát.

Rendkívül izgalmas lesz az alkotókkal találkozni, meghallgatni, hogyan folynak a forgatások, milyen célokat értek el, és milyen célok vannak még a jövőre nézve!  
Ha pedig már ott vagyunk a Kárpátia Filmszínházban, akkor meg is nézünk a Délvidékről egy összefoglaló epizódot, a Számvetés 11.- Üzenet haza Trianon 100. évfordulóján címmel. Gyere el és légy részese a Hazajáró Kárpát-medencei barangolásának, ahol a múlt és a jelen találkozik! Sőt, ha szerencsés vagy, akkor egy különleges könyvet is nyerhetsz, amit a helyszínen tudsz átvenni: a közel 450 étterem részletes bemutatását és értékelését tartalmazó, 1500 színes fotóval gazdagon illusztrált Kárpát-medencei étteremkalauzt NYERHETED MEG, HA KATTINTASZ A LINKRE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb