Kikapcs

A város egyik legfullosabb pizzája, meg egy négy csillagos siófoki wellness-hétvége, jöhet? A Trójának köszönhetően most mindkettő ingyen a Tiéd lehet

Már-már kezdünk hozzászokni, na jó, igazából már hozzá is szoktunk, hogy a Kölcsey utcában és az Árkádban is megtalálható mediterrán étterem, a Trója Ételbár szinte minden hónapban készül valamilyen akció-féleséggel a vendégeinek. Ez februárban sincs másképp, ugyanis a város egyébként egyik legkedveltebb pizzáját, a Trója harcát most 0 forintért adják, de már nem sokáig. A java viszont még csak most jön: a februárban tőlük rendelők között kisorsolnak egy két fős siófoki wellness-hétvégét, a négy csillagos Hotel Panorámába.

Nem elég, hogy vasárnapig 0 forintért adja az egyik legextrásabb pizzáját a Trója Ételbár, ha minimum 7000 Ft-ért rendelsz tőlük, a Kölcsey utcában és az Árkádban is megtalálható étterem most egy újabb nyereményjátékkal kedveskedik a vendégeinek. A tét nem más, mint egy

két fős wellness-hétvége Siófokon, a négy csillagos Hotel Panorámában.

A nem mindennapi nyereményt azok között sorsolják majd ki, akik február hónapban tőlük rendelnek, de az ajánlat csak akkor érvényes, ha direktben tőlük rendelsz, a különféle ételkiszállító cégek nem vesznek részt az akcióban. Egy extrán sonkás-kolbászos-darálthúsos finomság tehát akár ingyen is a Tiéd lehet, sőt, akár még egy exkluzív Balaton-parti kikapcsolódás is, ha szerencséd van. Mi tennénk egy próbát.

Rendelni IDE kattintva vagy a +3630 627 9056 számon tudsz, kapd elő az étlapot és válogass a mediterrán finomságok közül!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb