Mindenmás

Birkákat szállítani személyautóban? Szegeden ez is lehetséges! (videóval)

Szegeden bármi megtörténhet, s meg is történik! Láttunk már a Kárász utcán lóháton mekiző fiatalokat, vagy éppen csacsival kocsmázó társaságot, a TikTokon megjelent legújabb videó szerint pedig annak sincs akadálya, hogy birkák utazzanak egy személyautó rakterében.

Andris nevű TikTok felhasználó töltötte fel a hétvégén az alábbi videót, melyen nem hétköznapi utasokat szúrt ki egy Peugeot Partner rakterében. Ott ugyanis két birka utazott és nézelődött nagy nyugalomban a mellettük elsuhanó városra. Az nem derül ki, vajon hova tartottak, vagy mi célból utaztak ily módon az állatok, de láthatóan élvezték a kis kiruccanást.

NEM EZ AZ ELSŐ ESET, HOGY SZOKATLAN HELYEKEN BUKKANNAK FEL ÁLLATOK VÁROSUNKBAN

Július végén három fiatal lóháton ügetett be a Kárász utcai McDonald’s-hoz – írtuk meg akkor elsőként Szegeden, amit azután egy nemzetközi mémoldalon is hasított egy szépet. Nos, nem kellett egy hónap sem ahhoz, hogy újabb csodát lássunk Szegeden, azonban ezúttal egy szamárral mentek kocsmázni a Mars térre. Sőt, a csacsival a nagyon úgy fest, hogy körbejárták a városunkat, hiszen a Londoni körúton is feltűntek.  

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb