Kikapcs

Az este, amikor légtornászok változtatják gyárrá a sportcsarnokot: világhírű ritmus- és táncshow jön Szegedre, áprilisban érkezik a Tap factory a Napfény városába

Szenzációs, a világon is egyedülálló produkcióval érkezik alig több, mint két hónap múlva egy kiváló ritmus- és táncshow a Napfény városába. A francia – angol formáció, vagyis a Tap Factory csapatát kilenc félelmet nem ismerő, tehetséges művész alkotja, akik életre keltik a zene, a ritmus és a tánc elképesztő ötvözetét, mindezt izgalmas akrobatikus elemekkel megspékelve úgy, hogy közben a legkülönfélébb tárgyakon dobolnak majd. A srácok április 19-én érkeznek Szegedre, ahol egy estére gyárat varázsolnak a Városi Sportcsarnokból (ugyanis erre utal a factory szó a nevükben).

Ha tudod, hogy mi az a Stomp, a Lord Of Dance, vagy a Blue Man Group, esetleg a Cirque du Soleil, akkor egész biztosan kihagyhatatlan lesz számodra is a legendás Tap Factory világhírű ritmus- és táncshow. A produkció nagy különlegessége, hogy a lüktető ritmusokat az úgynevezett „utcai dobok” diktálják, azaz a srácok bármilyen eszközt dobként használnak, szólaltatnak meg, legyenek azok

  • hordók,
  • autó felnik,
  • közlekedési táblák,
  • vagy éppen létrák

KÜLÖNBÖZŐ SHOWELEMEK LEHENGERLŐ TALÁLKOZÁSA EZ A PRODUKCIÓ

Mint Erdős Lászlótól, a turné producerétől és menedzserétől korábban megtudtuk, a Tap Factory formációját egy világhírnévnek örvendő, díjnyertes producer –és alkotópáros hívta életre. A show különlegességét a különböző elemek fantasztikus ötvözete alkotja: a zenével fűszerezett produkcióban nagy hangsúlyt fektetnek a látványos akrobatikus elemekre, amit a félelmet nem ismerő légtornászok testesítenek meg, illetve a sztepp táncra, melyben a lüktető ritmusokat az úgynevezett „utcai dobok” diktálják.

TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZNEK

Tap Factory csapata már komoly tapasztalattal rendelkezik, a formáció lélegzetelállító produkciója ugyanis tavaly ünnepelte 10 éves jubileumát, így biztosak lehetünk benne, hogy a szegedi fellépés során egy ízig-vérig összehangolt és a legapróbb részletekig kidolgozott látványos show-t kapunk. Az elmúlt 10 évben ugyanis folyamatosan csiszolgatták előadásukat, ami egyre csak bővült a mindennél látványosabb és dinamikusabb elemekkel. “Igazából az egész produkció alapgondolatát a ritmus és a dobok, az ahhoz kapcsolódó mozgások, illetve azok a hangszerek, amelyekből ezeket a hangokat elővarázsolják, az úgynevezett utcai dobok adják” – árulta el nekünk Erdős László.

KILENC SRÁC, AKIK KÜLÖNBÖZŐ SPECIALITÁSOKKAL VARÁZSOLJÁK EL KÖZÖNSÉGÜKET

A hölgyek külön örömére, mint megtudtuk, a csapatot kilenc jó kiállású, szimpatikus, sportos testalkatú srác alkotja, akik már önmagukban szép látványt nyújtanak, no de természetesen a megnyerő külsőnél extravagáns produkciójukkal sokkal több élményt kínálnak közönségüknek. Mindegyikük különleges ritmusérzékkel és mozgáskultúrával rendelkezik, ezenfelül pedig szakértelmüknek megfelelően valamennyiüknek megvan a speciális szerepe a produkcióban. Úgyhogy öveket becsatolni, április 19-én pedig irány az újszegedi sportcsarnok, ahol olyan látványban lesz részed, amit biztosan nem fogsz elfelejteni. Mutatjuk a show legfontosabb paramétereit:

Tap Factory látványshow

Időpont: 2024. április 19. péntek 20:00

Helyszín: Városi Sportcsarnok – 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Jegyek ITT érhetőek el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb