KikapcsVideo365

Mondd el érzéseidet a virágok nyelvén: óriási kínálattal vár Valentin nap alkalmából Mesi Virágoskertje

Sokan vallják, nem lehet tökéletes a Valentin nap virágok nélkül: egy szál rózsa, egy kis csokor tulipán, vagy egy illatos jácint színes pompáját látva csakúgy olvadnak a női szívek. Nem is lehetne szavak nélkül ennél szebben kifejezni szerelmed. Ehhez pedig gazdag és színes kínálatával Mesi Virágoskertjénél nem is találhatnál jobb helyet, ahol a virágok sokat tapasztalt gurui segítenek neked abban, hogy megtaláld párod ízlésének a legmegfelelőbbet.

Mesi Virágoskertjében, mintha már tavasz lenne, úgy illatoznak a gyönyörű rózsák, jácintok és tulipánok színes garmadája, szemünk pedig egyszerűen nem tud betelni a csodálatosabbnál csodálatosabb növények látványától. Itt aztán tényleg nem könnyű választani egy férfiembernek. Épp ezért Mesi és csapata hatalmas szakértelemmel segít mindenkit a tökéletes Valentin napi ajándék összeállításában.

A VÖRÖS RÓZSA MINDIG TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

Mint Mesi elmondta, a szerelem jelképe, a vörös rózsa soha nem megy ki a divatból, így ők is hatalmas választékkal készültek az ünnepre belőle. Több fajta rózsaszál mérettel készültek, pontosan azért, hogy a hölgyek ízlésének megfelelően készíthessenek kerek, hosszú csokrot, vagy akár egy szál virágot feldíszítve, de mint megtudtuk, nagyon kelendőek a mutatós virágboxok és a kis kaspókba komponált virágköltemények is.

SOK-SOK DÍSZÍTŐELEMMEL FELDOBHATOD KIVÁLASZTOTT VIRÁGODAT

Mesi azt is elárulta, a tavalyi év tapasztalatai alapján úgy látja, igen közkedvelt a férfiak körében, hogy egy szál rózsát választanak kedvesüknek, viszont azt feldobva több díszítőelemmel. Mesinél pedig kiegészítőkből sincs hiány: egy kis szív, egy kis strasszkő, egy kis Valentin napi tábla, vagy akár a szerelmes macik a virág mellé komponálva biztosan leveszik lábáról kedvesedet.

A CSEREPES NÖVÉNYEK IS VALENTIN NAPI KÖNTÖST KAPTAK

Ha netalán kedvesed a vágott virágoknál jobban szereti a cserepes növényeket, melyek akár hosszútávra is ékes bizonyítékai lehetnek szerelmeteknek és igazi ékköve otthonotoknak, Mesiéknél erre is találsz megoldást. A virágoskertben ugyanis a cserepes növények is Valentin napi díszítést kaptak, így akár majd ki is lehet őket ültetni kertünkbe.

ELŐRENDELÉS NÉLKÜL, AZONNAL ELKÉSZÍTIK CSOKRODAT, FELDÍSZÍTIK VIRÁGODAT

A legjobb pedig, hogy Mesi Virágoskertjében előrendelés nélkül azonnal elkészítik neked Valentin napi csokrodat és a gyönyörű cserepes virágos kompozíciók is már csak arra várnak, hogy kiválaszd belőlük szerettednek a legtökéletesebbet.

Most beszéljenek helyettünk a gyönyörűbbnél gyönyörűbb virágok, nézd meg videónkban Mesi Virágoskertjének páratlan Valentin napi kínálatát!

Ha pedig szeretnéd a virágok nyelvén kifejezni párodnak szerelmedet, Mesi Virágoskertjét itt találod:

Szeged, Makkosházi krt. 11.

Telefonszám:
(30) 149 3225

weboldal:
mesiviragoskertje.hu

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb