KikapcsVideo365

Nevetés tombolt és poharak koccantak: Borovics Tamás estje teltházas siker a Napfény Műteremben!

A Napfény Műterem Szeged belvárosában mindig kulturális eseményekkel várja a szegedieket, és ezúttal sem okozott csalódást Borovics Tamás exkluzív borkóstoló estje. A Legszegedibb Művész 2022. nyertese ismét a teltházas rendezvényeken való színpadi szereplésével hozta lázba a közönséget.

A felejthetetlen péntek estén, kultúra, borok és természetesen a nevetés került a fókuszba. A Napfény Műterem mindig arra törekszik, hogy különleges eseményekkel gazdagítsa Szeged kulturális palettáját, és Borovics Tamás fellépése egy újabb mérföldkő volt ebben a sorban.

Ha lemaradtál az első estéről, ne búsulj, hiszen Borovics Tamás hirdetett egy második felvonást február 22-ére, így mindazok, akik szeretnének részese lenni ennek az egyedi és szórakoztató élménynek, ismét lehetőséget kapnak. Addig is, hogy még jobban megismerd az első est hangulatát, nézd meg legújabb videónkat, ahol exkluzív bepillantást nyerhetsz:

Szeged kulturális színterén a Napfény Műterem egy olyan hely, ahol a művészet, a nevetés és a közösség találkozik, valamint minden rendezvényük egyedi atmoszférát teremt a városban. Ne hagyd ki a második felvonást, és élvezd a kultúrát, a borkóstolót és a nevetést egyaránt a Napfény Műteremben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb