GasztroKikapcs

Visszatér Szeged egyik legendás vendéglátóhelyének szellemisége: hat év után újranyit a fondüzés mekkája, rögtön egy Valentin napi akcióval durrantanak

Emlékeztek még az Oskolai utcai Smooth fondübárra, a mennyei fondü különlegességek szegedi mekkájára? Nos, ha neked is hiányoznak az olvasztott, nyúlós isteni sajtokból és csokikból készült ínyencségek, van egy jó hírünk. Közel hat év után most újra élvezhetitek a legfinomabb fondüket, ezentúl a Concept Bisztró Szeged -ben! Ráadásul, rögtön egy Valentin napi páros akcióval durrantanak. Hogy mégis milyen finomságokkal kényeztethetjük hasunkat, Holecska Norberttel, a Smooth korábbi üzletvezetőjével, a Concept Bisztró Szeged ügyvezetőjével beszélgettünk.  

Sokak bánatára 2018-ban bezárt a Smooth, Szeged közkedvelt fondü bárja. Mint Holecska Norbert elmesélte, azóta is kereste a lehetőséget, hogy visszahozza a fondüzés páratlan élményét, a Smooth utánozhatatlan szellemiségét a szegediek számára, amire most, a Kölcsey utcai Concept Bisztróban nyílt lehetőség.

RÉGI SZELLEMISÉG, ÚJRAGONDOLT ÍZEK, VALENTIN NAPI KÉNYEZTETÉS

Így, a mai napon, február 14-én már újra élvezhetjük a fondüzés különleges ízélményét, az eredeti recepteket kicsit újragondolva, de ugyanazzal a varázzsal, mint hat évvel ezelőtt. Így kínálnak tökéletes gasztroélményt a családi, baráti nagy beszélgetésekhez, no meg teremt romantikus légkört a szerelmesek számára. Nem véletlen a mai indulás, ha már a romantikáról beszélünk, hiszen Valentin nap alkalmából rögtön egy páros akcióval durrant a Smooth – Concept.

Február 14-től február 18-ig ugyanis két sajt fondü mellé ajándékba adnak egy mennyei csoki fondüt!

ÖT SAJTOS ÉS HÁROM CSOKIS ÍZŰ FONDÜ KÖZÜL VÁLASZHATUNK

Holecska Norbert abba is beavatott bennünket, milyen ízekkel várják az ínyenc kóstolókat. Lesz bőven választék, ugyanis 5 sajtos és 3 csokis fondü közül választhatunk. Így megízlelhetjük a mennyei:

  • a klasszikus sajt fondüt,
  • a gombás sajt fondüt,
  • a bazsalikomos pesto-sat,
  • a chilis-lime-os sajt fondüt,
  • illetve a pirított bacon-ös sajt fondüt.

Az édes ízek kedvelői pedig a belga csokis fondük közül:

  • a kinder csokis,
  • a narancsos bazsalikomos,
  • és a tonkababos málnás fondük között szemezgethetnek.

Ha szeretnéd feldobni a fondüzés meghitt élményével a Valentin napot, keresd a Concept Bisztró Szegedben a nagy visszatérő Smooth – Concept mennyei ízű kínálatát, s csapj le a Valentin napi páros akcióra február 14. és február 18. között.

Cím: Szeged, Kölcsey utca 6

Telefonszám: (70) 522 2227

Fotók: Concept Bisztró

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb