Mindenmás

Rácsukta az ajtót egy anyukára és három év körüli kisfiára az egyik helyi járatos busz vezetője Tápén

Rácsukta az ajtót egy anyukára és három-négy év körüli kisfiára az egyik helyi járatos busz vezetője Tápén, mesélte el szerkesztőségünknek a történteket egyik Olvasónk.

Mint írta, az eset még vasárnap délelőtt történt. Az anyuka gyermekével a 74-es buszra szállt fel éppen az egyik tápéi megállóban. A járműre sokan szerettek volna felszállni, az anyuka a sor végén állt kisfiával, s mielőtt felléphettek volna a járműre, a sofőr bezárta az ajtót, így odacsukva az anyukát és gyermekét.

Ezt követően az elmondások alapján az édesanya normál hangnemben szóvá tette a történteket a jármű vezetőjének, ám erre a sofőr gorombán kiosztotta őt, hogy minek áll oda, elég nagy vita kerekedett a dologból.

MEGKERESTÜK A BUSZTÁRSASÁGOT

A történtekkel kapcsolatban megkerestük a Volánbusz Zrt-t, akik válaszlevelükben tájékoztattak bennünket, hogy Társaságukhoz az ügyben nem érkezett utaspanasz.

A Volánbusz Zrt. minden esetben kivizsgálja az utasok panaszait, a pontos időpont és helyszín megadásával, ilyen esetekben érdemes felvenni a kapcsolatot a Társasággal.

NEM EGYEDÜLI ESET

Sajnos ez nem egyedüli eset, történt már hasonló Szegeden. Mint korábban megírtuk, egyik esetben rácsukta az ajtót a babakocsira, majd úgy indult el a járművel a trolivezető Szegeden.

ARANYSZÍVŰ SOFŐRÖKKEL IS TALÁLKOZHATUNK SZEGEDEN

Valamiért a jó hírek csak döcögnek, míg ezekkel ellentétben a rosszak futótűzként terjednek. Szerencsére mindennapjainkban azért szívmelengető történeteket is hallani a közösségi közlekedést érintően. Mint korábban megírtuk például, a sofőr vette meg az iskolás fiú bérletét a Szegedről Csongrádra tartó buszon, hogy rendben hazajusson.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb