Kikapcs

A hétvégén Szeged lesz a túrógombóc fővárosa: péntek délutántól szenzációs túrógombóc-csodákkal vár a szegedi Garden Bistro & Beach

Igazán sűrű és programokkal teli az élet mostanában a Damjanich utcában, a Garden Bistro-s srácok azonban most újabb nagy dobással készülnek, ugyanis péntektől egy raklapnyi túrógombóc-csodát zúdítanak a szegediekre. A hétközi Valentin-napi menüsorban is ínycsiklandó falatokkal készültek, most viszont az édességeken a sor: péntektől egészen vasárnapig három különleges túrógombóc-szenzációval érkeznek várják a szegedieket.

Igazi édesség-paradicsommá változik péntek délutántól a Garden Bistro & Beach, a szegedi étterem egész hétvégén ízletes túrógombóc-szenzációkkal várja az édesszájúakat. Ha véletlen nem lennél az édességek nagy rajongója, akkor is garantáltan megtalálod a neked valót. Három napon keresztül, három különböző túrógombóc-csodával készülnek, mutatjuk is, mik közül választhatsz:

  • Túrógombóc mákos bundában, vanília sodóval és meggy lekvárral
  • Túrógombóc mézeskalácsos, narancs chutney-val és belga csokikrémnel
  • Málnás-karamellás túrógombóc édes tejfölkrémmel, roppanós grillázzsal

Ha a nem mindennapi menüsor elolvasása után neked is összefutott a nyál a szádban (nekünk igen), akkor ne támadd be rögtön a hűtőt az első tábla csokiért, hanem irány a Damjanich utca! További információkért katt IDE, a Gardent pedig itt találod:

  • Garden Bistro&Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb