Kikapcs

Kultúra és szórakozás: A Kabaréest 2.0 már TELTHÁZ előtt a Napfény Műteremben!

Szeged belvárosában, a Napfény Műterem kulturális oázisában készülj fel egy felejthetetlen estére, amikor a Kabaréest 2.0 visszatér! A színvonalas előadás első része is teltházas siker volt, és mostantól nincs megállás: indul a folytatás! Elkelt az összes jegy!

Az este főszereplői: a szegediek kedvence, Borovics Tamás, a káprázatos Szilágyi Annamária, a humorral fűszerezett Gömöri Krisztián és a zongorakíséretért felelős Kovács Gábor. Az előadás újabb dimenziókba repíti el, és garantáltan szórakoztató, kultúrával teli utazásban lesz része, a Napfény Műterem vendégeinek. 

Az est három izgalmas részből áll: 17:30-tól egy ínycsiklandó vacsora, majd 19:00 órakor veszi kezdetét az előadás. A különleges vacsora segít ráhangolódni az estre: lesz itt fetával-prosciutto sonkával göngyölt grillezett csirkemell, mediterrán grill zöldségekkel, toboz burgonyával. Desszertként pedig a fehér csokis pohárkrém garantáltan édes emléket hagy majd mindenkiben.

Az újratöltött felejthetetlen éjszakának biztosan párja nem lesz, ahol az ízletes vacsora után egy emlékezetes, szórakoztató előadásra számíthatnak a vendégek, ami garantáltan mozgásba hozza az izmokat! A Kabaréest 2.0 jegyei azonnal elfogytak. A vendégekre őrült humor és a kultúra vár a Napfény Műtermében

E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 952 6500
Várunk benneteket szeretettel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb