Mindenmás

Lövések dördültek el a Székelysor és Vedres utca között lévő parkolóban, a környékbeliek attól tartanak, a gyerekeknek vagy az autóknak baja lehet

Lövések dördültek csütörtök este Szegeden, a Székelysor és Vedres utca között lévő parkolóban. A helyiek szerint valaki légpuskával szórakozik, volt, aki céltáblát is talált a helyszínen. A legtöbb ember attól tart, hogy a gyerekeknek vagy az autóknak baja lehet, ha célt téveszt a lövész.

Mint a Bors írta, a fegyver elsütésére jellemző csattanó hangokat hallani a környéken, s ez már nem először fordult elő, számoltak be a történtekről a helyiek. “Az elmúlt hetekben, a parkolóban, két-három 14×14-es céltáblát találtam. Nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, gondolván, kiesett valakinek a kocsijából. Ma, viszont több egymás utáni lövést is hallottam a parkolóból vagy annak a közeléből. Nem volt bennem rossz szándék ezt közzé tenni, egyszerűen a gyerekeket és az autókat féltem” – mondta el az egyik helyi férfi.

A férfin kívül más környékbeli is hallotta már a légpuska hangját. Szerintük is a parkolóban gyakorolhatja valaki a fegyver használatát. “Mi is hallottuk a Csanádi utcában. Nem hiszem, hogy bárki is életveszélyben lenne, de érdemes jelenteni a rendőrségen, hiszen azért alkalmas arra, hogy kilője valakinek a szemét vele. Ha légpuskával meglőnek. azért  az fáj és csíp, de azért remélhetően nem kezd el a lövöldözőnk „emberre vadászni” vele, hanem marad a céltábláknál” – mondta el egy másik szegedi. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: borsonline.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb