GasztroVideo365

Nincs nap kávé nélkül: most a legmenőbb KRUPS kávégépeket 30% kedvezménnyel szerezheted be az ÁRKÁD Szegedben található TEFAL márkaboltban

Neked is egy jó feketével indul kizárólag a napod? A Tefal márkabolt polcain a reggeli szeánszhoz is a legjobb minőséget találod! Manapság nagyon sokféle típusú kávéfőző közül választhatunk: hagyományos kotyogós-vagy karos kávéfőzőt, kapszulás készüléket és az utóbbi időben egyre többféle automata kávéfőzőt is. A Krups élen jár a konyhai eszközök innovációja területén is, automata kávéfőzőjükkel garantáltan élmény lesz a reggel! Az ÁRKÁD Szegedben működő TEFAL bemutatóterem kollégái készséggel mutatták meg a konyha elengedhetetlen eszközének a használatát.

“MINDEN EGYES LÉPÉST ELVÉGEZ HELYETTÜNK”

A teljesen automata kávéfőző legnagyobb előnye a kényelem, ugyanis a kedvenc kávénkat egyetlen gombnyomással elkészíthetjük, ráadásul mindig frissen őrölt kávéból. Bátran kijelenthetjük, hogy “teljes mértékben, minden egyes lépést elvégez helyettünk” – tudtuk meg Kucsner Edinától. Az őrléstől kezdve, a tömörítésen át a lefőzésig, a teljes folyamatot egyetlen mozdulattal indíthatjuk el. Ahány ember, annyiféle ízlés, tartja a mondás, mindez azonban a Krups automata kávéfőzőnek nem jelent akadályt, hisz úgynevezett profilokat tudunk létrehozni magunknak és családtagjainknak egyaránt, így mindenki a kedvenc ízvilágát élvezheti a nap első perceiben. Ha mindez még nem lenne elég, a prémium Krups készülékekkel akár 10-15 fajta forró italt is el tudunk készíteni – köztük a legnépszerűbb fekete és tejeskávé recepteket, de akár zöld-vagy gyógynövényes teákat is.

KÁVÉ EGY GOMBNYOMÁSRA

Akár 300 gramm szemes kávét is tölthetünk a készülékbe, nem szükséges kapszula a működéshez, így nem csak egyedi ízélményben lesz részünk, hanem még környezettudatosan is élvezhetjük a nap első kortyait. Egy home office nap során is számtalan csésze kávé fogy, a Krups automata készüléke garantáltan a kedvenceddé fog válni, hisz még a tisztítása is egyszerű, mivel automatikus tisztítási funkcióval rendelkezik.

A prémium Krups automata kávéfőzőről egy gyors, informatív videót készítettünk nektek. Idő-és energiaspórolásra, környezettudatosságra, ízorgiára egyetlen szó a megoldás: Krups! A cég ultramodern, automata kávéfőzőit február végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg az ÁRKÁD Szeged -1 szintjén, a kedvezményhez csak a SZEGED365 kuponkódot kell bemondanod érkezéskor.

Operatőr: Magyar Andor

A TEFAL kínálatát itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb