Kikapcs

Szombaton egy estére visszatér a 90-es évek hangulata a Garden Bistroba: rohamtempóban fogynak a jegyek Krisz Rudi farsangi bulijára, szerezd be a sajátodat most!

Padlógázt nyom a 2024-es évben a programokat illetően a szegedi Garden Bistro & Beach, voltak már művészi palacsinta- és túrógombóc csodák korábban a Damjanich utcában, de az ízletes menüsor plusz desszert kombó most szombaton sem marad el, sőt: a vacsoraest után, az étteremben található medence felett átívelő hídra a 90-es évek egyik ikonja, Krisz Rudi pattan majd fel, aki egy fantasztikus vacsora utáni koncerttel készül a vendégeknek. Nyugi, akad még (egy kevés) jegy az eseményre, érdemes lecsapni rájuk mielőbb.

Újabb nagy durranással készül a szegedieknek a Damjanich utcában található Garden Bistro & Beach, az étterem nevében szereplő “strand” szó pedig ezúttal kifejezetten hangsúlyos lesz a programot illetően. Na persze nem azért, mert valami medencés buli lesz náluk, hanem azért, mert a 90-es évek egyik igazi nagyágyúja ugrik majd fel a medence felett található hídra a fenséges farsangi vacsorát követően. A szívtipró tavaly már nyomott egy telt házas koncertet, a jegyek pedig az akkorihoz hasonlóan borzasztóan gyorsan fogynak. Be is dobunk ide egy-két klasszikust a Művész úrtól, amitől biztosan megjön a kedved, szóval: elevenítsd fel az emlékeket, aztán pedig szerezd be a jegyedet, erről több infót IDE KATTINTVA találsz.

ÍNYCSIKLANDÓ MENÜSORRAL KÉSZÜLNEK A KONCERT ELŐTT A GARDENES SRÁCOK

Az esemény nem lenne teljes egy (vagyis inkább kettő) szenzációs Garden Bistro-féle menüsor nélkül, a csapat természetesen erről is gondoskodik, ezért össze is állítottak Nektek rögtön kettőt. A felhozatal meglehetősen erős, már attól összefut a nyál a szánkban, ahogy leírjuk, szóval inkább mutatjuk:

  • “A” menü: Vörösborban párolt, aszalt szilvával göngyölt pulykamell bacon köntösben, édesburgonya-gratinnal, parmezán chipszel
  • “B” menü: Ropogós malaccsülök rozmaringos-fokhagymás burgonyával, császárszalonnás kelbimbóval
  • Desszert: Körtés-csokoládés torta pisztáciás krémmel

További részleteket ITT találsz, de van info vonaluk is, ha kérdésed lenne, csörgesd meg ezt a számot: 06 70 427 3366!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb