Mindenmás

Több mint 280 sörösdobozt szedett össze egy szegedi édesapa fiaival a Ballagi-tó soron lévő kiserdőben, miután az egyik szolgáltató ott végzett munkálatokat

“A Ballagi-tó soron lévő kiserdőben, a vasút mellett található egy elzárt terület. Néhány hónapja itt dolgozott hosszú ideig az egyik szegedi közüzemi szolgáltató igen sok alkalmazottja. Mindenki fantáziájára rábízom, hogy a kerítés mellett lévő bokros területre ugyan ki dobálhatta ki ezt a 280 db sörösdobozt. És még nem végeztünk a fiaimmal” – írta posztjában az egyik felhasználó a Facebook Szeged Alsóváros, Móraváros nevű csoportjába, ahová képeket is mellékelt a mindent elárasztó szemét áradatról.

Szomorú látványra lett figyelmes egy szegedi édesapa, a Ballagi-tó soron lévő kiserdőnél. Mint a posztból kiderül, az egyik szegedi közüzemi szolgáltató munkálatait követően rengeteg szétdobált üres sörösdoboz maradt hátra, nem csupán a természeti értékeket rombolva, de esztétikailag is csúnya látványt nyújtva azok számára, akik csak kikapcsolódnának egyet a természetben.

Szerencsére az édesapa fiaival nem volt rest összeszedni a szétdobált szemetet, mint a posztban írták, 280 darab sörösdobozt számoltak össze, és akkor még nem értek a végére.

SAJNOS NEM EGYEDÜLI ESET VÁROSUNKBAN

Jó reggelt!!!! Szeged – írta szerdán délelőtt az egyik szegedi csoportba egy tag, aki két fotót is feltöltött arról, hogy milyen állapotok uralkodnak a Makkosházi körúton. Nos, a látkép elég elszomorító, halomra áll a szemét az egyik kuka körül.

A VÉRTÓ KÖRNYÉKÉT IS VOLT, HOGY SZEMÉT BORÍTOTTA

Mint korábban megírtuk, a Vértó környékén is áldatlan állapotok uralkodnak időnként. A kukákból csak úgy ömlik a szemét, és mellettük is hulladékhalom áll a földön.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: Szeged Alsóváros, Móraváros FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb