Mindenmás

Le a kalappal: 20 zsák szemetet szedett össze Olvasónk a szentmihályi vasúti megálló környékéről, valakik szemétlerakónak használták a helyet

Háztartási hulladékok tömkelege, a használt pelenkától kezdve a fénycsőig minden is volt szanaszét dobálva, számolt be a szentmihályi vasúti megálló környékén tapasztalt elszomorító állapotokról Olvasónk, Renáta, aki nem volt rest tenni is ellene, így múlt hét hétfőn a tettek mezejére lépett és 20 zsák szemetet szedett össze a helyszínen.

Sajnos, mint Renáta elmondta szerkesztőségünknek, még így is maradt elég szemét a környéken, úgy tűnik ugyanis, valakik szemétlerakónak használták a helyet. Olvasónk elmondása alapján az arra járók, illetve a vasút felújítását végző munkások dobálhatták el a tengernyi szemetet. Renátának köszönhetően 20 zsák szeméttel kevesebb rondítja most a környék összképét.

A BALLAGI-TÓ SORON LÉVŐ KISERDŐNÉL TÖBB MINT 280 DARAB SÖRÖSDOBOZT GYŰJTÖTT ÖSSZE EGY SZEGEDI APUKA FIAIVAL

“A Ballagi-tó soron lévő kiserdőben, a vasút mellett található egy elzárt terület. Néhány hónapja itt dolgozott hosszú ideig az egyik szegedi közüzemi szolgáltató igen sok alkalmazottja. Mindenki fantáziájára rábízom, hogy a kerítés mellett lévő bokros területre ugyan ki dobálhatta ki ezt a 280 db sörösdobozt. És még nem végeztünk a fiaimmal” – írta posztjában az egyik felhasználó a Facebook Szeged Alsóváros, Móraváros nevű csoportjába, ahová képeket is mellékelt a mindent elárasztó szemét áradatról.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

A fotókat köszönjük Renátának!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb