Kikapcs

Most szombaton Dzsúdlóval indul a fesztiválszezon Szeged! Jegyed megvan már?

Nálunk a fesztiválszezon nem várja meg a nyarat, és a #HelloSzeged Fesztivállal már februárban berobban! A Városi Sportcsarnokba érkezik Dzsúdló, Manuel és a klubélet legvadabb sztárjai garantálják a felejthetetlen bulit! Az early bird jegyek elillantak, de ne csüggedj! Ha most lépsz, még te is részese lehetsz ennek a bulinak!

Dzsúdló nem csupán a Papp László Sportarénában, hanem most Szegeden is leteszi a névjegyét a Városi Sportcsarnokban február 24-én! Egy vadonatúj in-door fesztivál robban be február végén Szegeden a Never Say Never és No1Beach csapatok szervezésében. A két csapat kollaborációjából született partisorozat kinőtte a klubkereteket, hiszen a legtöbb bulijuk teltházas volt. A hazai top lemezlovasok mellett a koncertekre is építő partykon olyan neveket mutattak be eddig a Hungi falai közt, mint: Beton Hofi, Krúbi, a BSW vagy éppen Manuel… Az Újszegedi Városi Sportcsarnok gigantikus térrel és hihetetlen hangulattal várja a fesztiválkedvelőket. A hang, fény és a vizuális effektek garantáltan szó szerint felrobbantanak majd!

A line-up pedig egyenesen a könnyűzenei édenkertből származik: Metzker Viktória, Loving Arms, Helldance duó és Carl Cozmo a Rádió1 támogatásával biztosítják, hogy ez a buli legendás legyen! A csapatás már 20:00-kor indul, így érdemes időben érkezni, és egészen hajnalig meg sem állunk.

HELLO SZEGED! Február 24-én beköszönt a fesztivál szezon! Szerezd meg most a jegyed, ugorj be korán, hogy kihagyhatatlan élményekben legyen részed, és már most érezd a nyári fesztiválok szabadságát! Szerezd be exkluzív kedvezményes jegyed ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb