Sport

A Szeged melletti Mórahalom lett a megyei bajnok! Gratulálunk nekik a megyei U15 futsal bajnoki címhez!

Szegeden a Szent Gellért Fórum kiemelt sportközpont, nem csak a stadion részében, hanem a csarnokában is izgalmas mérkőzéseket láthatnak a sportszerető szegediek. Az elmúlt hétvégén a Csongrád Csanád Vármegye Futsal U15 Bajnokság döntőjét rendezték itt. A négycsapatos torna rendszerében 15 éves srácok küzdöttek meg egymással, és a végén a Mórahalom diadalmaskodott.

Az első mérkőzésen 5:1-es győzelmet arattak a mórahalmi fiatalok a Hódmezővásárhely ellen. Ezt követően megmaradt a lendület, ahol a Szőreg csapatát 6:2-re győzték le, de nem fogyott el a Mórahalom ereje a végére sem, ugyanis a harmadik mérkőzést is megnyerték: a SZEOL SC ellen 3:1-es diadallal zárták a csoportkört. A csapat vezetőedzője, Kiss Balázs, elégedettségét fejezte ki a srácok fegyelmezett és kitartó játéka miatt.

A fiatal hősök tehetségüket és elkötelezettségüket bizonyították, a kemény és rendszeres edzés meghozta a gyümölcsét a fiatal sportolóknak, akik ezzel példát is mutatnak korosztályuknak. A megyében a legjobb kispályás labdarúgók a mórahalmi fiatalok, akikre elképesztően büszke volt edzőjük Kiss Balázs. “Nagyon elégedett és büszke vagyok a srácokra, szuper kis csapat, jó közösség. Jól illeszkedett a futsal torna a felkészülésünkbe, és motivációnak is tökéletes lett így, hogy mi lettünk a megye legjobbjai.” -nyilatkozta az edző.

Gólszerzők: Pioker M., Csúcs Z., Hegedűs Z., Hajagos H., Détári K., Bíró B., Őrdög R., Sipos Z., Valach M. Mi pedig megígérjük, hogy a Szegeden rendezett sporteseményekről folyamatosan beszámolunk nektek. Így is igyekszünk rávenni még több fiatalt, hogy mozduljon ki, sportoljon a lehető legtöbbet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb