Mindenmás

Kíváncsi vagy, milyen a jövő fürdőszobája? Ezt kapd ki! A Zengő Alföld elhozta az igazi innovációt!

Hol meleg, hol hideg, de sohasem tökéletes! Na végre megérkezett az okos megoldás! A hideg napokon sem kell lemondanod a meleg zuhanyról, és nyáron sem a tökéletes hőmérsékletről! De a Szeged365 mond még jobbat! Akár a kényelmes ágyadból kikelve is beállíthatod és optimalizálhatod a fürdővized. Csak, hogy biztosan jól induljon a napod, a Zengő Alföld innovatív megoldást dob rád!

Ha a kényelem és hatékonyság számít, márpedig a fürdésnél csakis ezek számítanak, akkor az Electrolux vízmelegítők a legjobb választások közé tartoznak. Az újgenerációs vízmelegítők olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek megváltoztatják mindennapi életed. A Zengő most egyedülálló lehetőséget kínál az Electrolux elektromos vízmelegítők vásárlására. A kiváló minőségű és innovatív technológiával rendelkező elektromos vízmelegítők most rendkívül vonzó áron érhetők el, de elmondjuk meddig is!

Az akció február 27-ig tart a Zengő Alföldnél, szóval nem árt sietni, mert akárhogy is számoljuk, egy hét sincs jövő hét keddig! Pláne, hogy az egészséges életmód fontos része a tiszta és friss meleg víz. Az Electrolux vízmelegítők Baktérium STOP rendszere megállítja a baktériumok szaporodását a vízben, biztosítva ezzel a mindig tiszta és friss meleg vizet. Ráadásul, azt is tudjuk már, hogy a fagyásgátló mód a hideg napokon is védelmet nyújt a vízmelegítőnek, így mindig biztos lehetsz abban, hogy meleg víz vár a fürdőszobádban, még a leghidegebb időszakokban is.

Na, de hogy is van ez a beépített Wifi? A Szeged365 ennek is utánajárt. Az Electrolux elektromos vízmelegítők azon felül, hogy tökéletes beállított hőmérsékletű meleg vizet biztosítanak számodra intelligens technológiával, egy valódi élménnyé teszik a zuhanyzást. A beépített Wifi kapcsolattal mostantól akár távolról is irányíthatod a vízmelegítődet.

Az Electrolux elektromos vízmelegítők nem csak technológiai csodák, hanem mindennapi életünk kényelmének kulcsfontosságú részei is! Ne hagyd ki ezt a februári megaajánlatot, és szerezd be most rendkívül kedvező áron a Zengőnél! Legyen az Electrolux a te megbízható melegvíz-forrásod minden nap! Az akció február 27-ig tart!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb