Kikapcs

Folyamatos teltházzal pörög Szeged szívében a Napfény műterem exkluzív rendezvényterme. Ma este mi is bekukucskáltunk az előadásra

A Kabaréest elképesztően népszerű, Szilágyi Annamária, Borovics Tamás (Legszegedibb Művész 2022) és Gömöri Krisztián fergeteges előadása nem véletlenül dübörög mindig teltházzal. Ma este is tele volt az exkluzív rendezvényterem.

Az este főszereplői voltak a szegediek kedvence, Borovics Tamás, a káprázatos Szilágyi Annamária, a humorral fűszerezett Gömöri Krisztián és a zongorakíséretért felelős Kovács Gábor. A Napfény Műteremben elsőként az asztalok teltek meg, hiszen a szegedi gasztro – kultúra csodáit lehetett megkóstolni, nagy mindenki elhelyezkedett a rendezvényteremben, ahol elkezdődött az előadás.

A különleges vacsora segített ráhangolódni az estre: volt itt fetával-prosciutto sonkával göngyölt grillezett csirkemell, mediterrán grill zöldségekkel, toboz burgonyával. Desszertként pedig a fehér csokis pohárkrém garantáltan édes emléket hagyott mindenkiben.

A következő rendezvények is teltházasok, sőt egyre több cég, esküvő, nagyobb család foglalja le az exkluzív rendezvénytermet a különböző események lebonyolítására. Amennyiben Te is szeretnéd velük felvenni a kapcsolatot, akkor ezeken keresztül megteheted: E-mail: [email protected] Telefon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb