Mindenmás

Napi Trash: kell a gyereknek a trambulin, de szedi szét a fene… Majd elvisszük a kocsi tetején!

Szegeden bármi megtörténhet? Naná! Volt már, hogy a Kárász utcán lóháton mekiztek a fiatalok, de csacsival is kocsmázott már egy társaság, és birkákat a hátsó raktérben utaztató autósról is írtunk már, viszont ezt még nekünk is új: valaki az autó tetejére pakolva szállított egy trambulint Szegeden.

“Beázott na… Megoldotta. Vagy ez már a magyar űrprogram tesztje?” – jött a komment az egyik Szegeden közlekedünk csoportba feltöltött képre, melyen az látható, hogy valaki a Rókusi körúton igencsak frappáns megoldást választott a hatalmas tárgy szállítására, amit mi trambulinra tippelünk. A képen jól látható, hogy azért ez a malőr nem kicsit volt balesetveszélyes:

Egyébként a kommentek szerint lehet, hogy a “város új napvitorláját teszteli” az illető. Apropó, a belvárosban mekiző fiatalokat, és a kocsiban utazó birkákat itt találod:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb