Smart Szeged

Eleged van a porcicákból? A legjobb ROWENTA porszívókat most 30% kedvezménnyel szerezheted be az ÁRKÁD Szegedben található TEFAL márkaboltban

A vasalás mellett talán a takarítás az a házimunka, amelytől legszívesebben mindenki megszabadulna vagy legalább időt és energiát spórolna egy-egy csoda eszköz segítségével. Jó hírünk van: az utóbbi néhány évben sok újszerű megoldás jelent meg a porszívók között is. Egyre népszerűbbek például a robotporszívók, amik teljesen önállóan kitakarítják a lakást. A Rowenta élen jár a takarítóeszközök innovációja területén is, a robotporszívó használatával garantáltan több időd marad magadra és családodra is! Az ÁRKÁD Szegedben működő TEFAL bemutatóterem kollégái készséggel mutatták meg a háztartás elengedhetetlen eszközeinek a használatát.

CSENDESTÁRS A NAPPALIBAN ÉS A HÁLÓBAN

Applikáció segítségével a robotporszívót 24 órás műszakra lehet bírni, ugyanis napi szintű feladatokkal tudjuk ellátni a helyiségek tisztán tartását illetően. Amennyiben meglepetésvendégek érkeznek hozzánk, akkor sem kell kétségbe esni, hisz az okos porszívó ekkor is a segítségünkre siet és pillanatok alatt kitakarítja a kívánt területet. Az innovatív, Rowenta porszívók már kettő legyet ütnek egy csapásra, hisz képesek felporszívózni és felmosni is egyszerre. A fejlettebb típusoknál a felmosás intenzitását több fokozatban, elektronikusan állíthatjuk be a padlótípustól és a szennyeződés mértékétől függően. Léteznek olyan típusok is, amelyeknél a töltőállomás egy nagyobb porgyűjtő tartállyal egészül ki, amelynek köszönhetően a készülék automatikusan kiüríti a felszívott port. A Rowenta készülékekről egyértelműen elmondható, hogy praktikusak és költséghatékonyak, a hagyományos porszívó porzsákjával teljes egészében kompatibilisek, a keskeny, 6-8 cm magas készülékek szekrények vagy a kanapé alá is beférnek.

RUGALMAS, HAJLÉKONY, AKÁR EGY BALERINA: EZ A RÚDPORSZÍVÓ

A Rowenta innovatív rúdporszívói mellett sem mehetünk el szó nélkül, hisz a rugalmasság és a kényelem fő zászlóshajói. Elsősorban napi takarításhoz ideálisak ezek a készülékek, ugyanis többségük vezeték nélküli. A munkát ugyan nem végzik el helyettünk, de teljesen szabadon mozoghatunk a takarítás során. Mindezen előnyén felül kárpitok, szőnyegek, kisebb sarkok, szűkebb felületek tisztítására is alkalmas az eszköz. A rúdporszívók feltöltési ideje jellemzően 2 és 4 óra között mozog, ezen idő alatt a készülék akkumulátora teljesen feltöltődik.

A prémium Rowenta porszívókról egy gyors, informatív videót készítettünk nektek. Idő-és energiaspórolásra, praktikusságra, költséghatékonyságra egyetlen szó a megoldás: Rowenta!A cég ultramodern, robot-és rúdporszívóit február végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg az ÁRKÁD Szeged -1 szintjén, a kedvezményhez csak a SZEGED365 kuponkódot kell bemondanod érkezéskor.

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7340237070281002272

A TEFAL kínálatát itt találod:

  • ÁRKÁD Szeged: 6724 Szeged, Londoni krt. 3.
  • Telefon: +36 20 296 3194
  • E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb