Szegedi Arcok

Itt a szép idő, ezzel együtt pedig megjelent a tavasz hírnöke is Csongrádon, előkerült Mr. Forrónaci

Már 10 éve, hogy a tejipari cégnél segédmunkásként dolgozó férfi meghódította az országot. Csányi Gábor, vagyis Mr. Forrónaci, akit az ország csak a szegedi picsaember néven ismer azonban most újra feltűnt. Ezúttal Csongrádon kapták lencsevégre, és a szép idő beköszöntével nagyon úgy fest, hogy a forrónaci is előkerült.

Kijelenthetjük, hogy tényleg itt a tavasz, hiszen

  • a magnóliák már nyílnak Szegeden,
  • a márciust megszégyenítő meleg van,
  • és előkerült Mr. Forrónaci.

“A régi idők emlékére, ez csak úgy!” – írta az egyik szegedi csoportba egy tag, aki két fotót is felcsattintott Mr. Forrónaciról a közösségi oldalra, akiről egyébként nagyon rég hallottunk, és kellemes meglepetésként ért bennünket így kedd reggel. Az is kiderült, hogy a posztolónak semmi rossz szándéka nem volt a képekkel, hiszen, mint írta, “sok szegedinek csalt mosolyt az arcára ennek az embernek a személye. Nem a rossz szándék vezérelt, csak megmosolyogtat” – emelte ki. A posztolónak igaza van, kétségkívül Szeged egyik legszínesebb egyénisége volt Csányi Gábor.

EXTRÉM RÖVIDNADRÁG, ÉS X-FAKTOR

Tavaly írtuk meg, hogy akkor volt 10 éve, hogy belépett a köztudatba Csányi Gábor, vagyis Mr. Forrónaci. Szeged emblematikus arca egy évtizeddel ezelőtt az extrém rövid nadrágjaival hívta fel magára a figyelmet, az RTL tudósítása szerint akkor alig pár nap alatt több mint 10 ezer like-ot gyűjtött össze a közösségi oldalon. Sőt, Csányi Gábor énekesként is szerencsét próbált a 2014-es X-Faktorban. A portál most közzétette az akkori interjút Gáborral, és igen érdekes volt ezt több mint 10 év távlatából újra látni…

SZÍVESEBBEN HASZNÁLJA A FORRÓNACI KIFEJEZÉST

Csányi Gábor egyébként időről-időre feltűnik, 2021-ben a Kárász utcán csíptük el egy interjúra, aki akkor elárulta nekünk, hogy nem szereti a Picsaember megnevezést, hiszen ennek van egy bizonyos negatív, pejoratív értelme, sokkal szívesebben használja a Forrónaci kifejezést. És igen, a rosszindulatú beszólások is hozzájárultak, hogy Mr. Forrónaci egy időre eltűnt Szeged utcáiról, de akkor kiderült: nem örökre. A teljes interjút itt olvashatod:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb