Kikapcs

Mondj egy verset Imi! Csuja Imre teltházas estjére nyerhettek most két jegyet a Napfény Műterembe!

A tavasz beköszöntével a Napfény Műterem különleges esttel készül, amely összefonódik a kultúra, a művészet és a kulináris élmények világában. Március 15-én, pénteken 18:00-kor Csuja Imre, a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész egy ünnepi verses esttel érkezik, hogy elvarázsolja a közönséget. Mi már nagyon várjuk!

A különleges művészeti pillanatok: Az est egy különleges műalkotással indul, mely nem csupán festmény, hanem egy igazi Hungarikon relikvia. Győrfi András festőművész “A szabadság első lélekzete” című alkotása egy eredeti 1848-as Nemzeti dal röplapból született újjá, hozzájárulva az esemény egyedi atmoszférájához.

Az est folyamán Csuja Imre a magyar költészet kincsestárából merítve szólaltatja meg a szavakat. József Attila, Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Radnóti Miklós, Petőfi Sándor, Arany János és Babits Mihály Jónás könyveiből elhangzanak azok a versek, melyek életre kelnek az előadó tolmácsolásában.

Gasztro-kulturális élmények: Az est kulináris élvezetekkel kezdődik a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében. A vacsora a Parajos parmezános rizottó fűszeres sertésszűz érméivel indul, melyet a desszertként kínált Bueno pohárkrém zár majd. A jegyek sajnos már elkeltek, de mi kimentettünk 2 jegyet, amiket most kisorsolunk köztetek!

E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 952 6500
Várunk benneteket szeretettel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb