Sport

Sajnos ez most nem sikerült: 28-27-re kaptunk ki a KIEL -től

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 13. fordulójában a szegedi srácok 28–27-re kikapott itthon a Kieltől. Nagyon fontos lett volna a győzelem, mert nagyon kellene a továbbjutáshoz a pont, kellenének a pontok. Már késő délután kékbe borult a Tisza-part, a csoportelső THW Kiel együttesét vártuk, akik ellen Németországban 35-32-re kaptunk ki.

Mikler Roland remekül kezdte a találkozót, róla nem is olyan rég írtunk, hogy a válogatottban is számítanak rá. Az első játékrészben nem egyszer, nem is egy góllal vezettünk ,de sajnos a kapufa ma nem szeretett bennünket, mindig kifelé pattant róla a labda. A félidőben két gólos előny volt a németeknél. Itt még nagyon reménykedtünk a sikeres bfjezésen.

A szünet után robbant. Szeged a pályán, Martin s duplázott is! Húsz perccel a vége előtt döntetlen volt az eredmény, a közönség elképesztő buzdításba kezdett, 100X erőt adva a szegedi srácoknak. Ahogy teltek a percek egyre inkább feszült és parázs lett a meccs hangulata. A játék egyre izgalmasabbá vált, de sajnos a vége felé egy – két góllal a németek kezdték átvenni hosszabb ideig a vezetést. Ekkor érkezett az elképesztő végjáték.

Mikler zseniális védése után még az előny is hozzánk került, a stadion szinte felrobbant! Utána 27-27-re jöttek fel a vendégek, és sajnos ekkor az OTP – Bank Pick Szeged hibázott, és gyorsan időt is kértünk. Kárpáti Krisztián parancsára 1 perccel a vége előtt átállt a Szeged hét mezőnyjátékosra, de ez sem hozta meg a kívánt végeredményt. A találkozó sajnos így nekünk pont nélkül végződött. OTP Bank – Pick Szeged – THW Kiel 27-28.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb