KikapcsVideo365

Dupla teltház Borovics Tamás exkluzív borkóstoló estjén! Annyira jó volt az első, hogy ezt sem hagyhattuk ki!

Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház sztárja és a Szeged365 Family kedvence, a 2022-es Legszegedibb Szegedi Művész díj nyertese, második teltházas borkóstoló estjén vezetett minket egy utazásra a borok világába. Kiss Balázs, az előadás előtt érdekességeket osztott meg a borokról, és beavatott minket abba, miért hívják Franciahögynek a Franciahögyet.

Kameráinkkal bekukucskáltunk az estre, ahol a jókedv és nevetés mellett finom borok csordultak. Most exkluzív felvételekkel készültünk, hogy ti is részesei lehessetek a hangulatnak:

Borovics Tamás nem először hozta lázba a közönséget az exkluzív borkóstoló estjén a Napfény Műteremben. Az első eseményről sem maradhattunk le, itt találjátok, ha még nem láttátok:

A Napfény Műterem mindig a szórakoztató kulturális esték otthona. Ne maradj le március 15-i eseményükről, Csuja Imre verses estjéről. Két jegyet sorsolunk ki a Facebook oldalunkon, amit még elnyerhetsz!

Esküvő, családi rendezvény, lánybúcsú vagy legénybúcsú helyszíne érdekelne? Ne keressetek tovább! Az ideális helyszín a Napfény Műterem. Kövess minket és maradjatok velünk a legfrissebb kulturális élményekért!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb