Gasztro

Fenomenális Hummusz-hetekkel támad a Trója Ételbár: egész márciusban díjmentesen szállítják házhoz az autentikus, titkos recept alapján készült finomságokat

Létezik egy olyan elcsépelt mondás a világon, hogy az életben semmi sincs ingyen. Van azonban egy mediterrán, legfőképpen közel-keleti ízekkel operáló étterem a Kölcsey utcában és az ÁRKÁD Szegedben, akik rendre megpróbálnak rácáfolni erre dologra. A Trója Ételbár ezúttal az egyik legnépszerűbb termékét, a Hummuszt szállítja házhoz ingyenesen márciusban, amely egyenesen Khaled Kedan séfjük keze alól kerül ki, aki az autentikus étel receptjét még a nagymamájától sajátította el, majd a szegediek legnagyobb örömére a városunkba is elhozta azt.

Márciusban is fantasztikus ajánlattal kedveskednek a szegedieknek a Trójás srácok, ugyanis holnaptól kezdve egészen március 31-ig ingyenesen szállítanak házhoz az összes, autentikus hummusz-tálat, a lazacostól kezdve a gyros-szal megspékelten át a kuftáig, amely 365-ös berkekben szerkesztőségi kedvencnek számít.

Sőt, igazából bármilyen rendelést díjmentesen visznek, amelyben szerepel hummusz-tál.

Az ajánlat azt jelenti, hogy a szállítási díjat elengedik, az ételért viszont természetesen fizetni kell. A város kedvenc mediterrán étterme mindezt úgy teszi, hogy az említett hummusz az egyik legspeckóbb kajájuk, ugyanis azokat Khaled Kedan séfjük készíti el, aki egyenesen a közel-keletről hozta a Napfény városáig a titkos receptet. Ha esetleg valaki még nem kóstolta volna az említett ételt (nagy hiba), annak röviden elmondjuk, hogy egy krémes állagú közel-keleti finomságról van szó, melyet csicseriborsóból és tahiniből (szezámpaszta) olívaolaj, citromlé és fokhagyma hozzáadásával készítenek.

EREDETI KÖZEL-KELETI FŰSZEREKKEL KÉSZÜL A HUMMUSZ ÉS A FALAFEL

A fűszerezésük valamivel karakteresebb, mint amit itthon megszokhattunk, az elkészítéshez pedig szintén eredeti közel-keleti fűszereket használnak, amit Magyarországon nem is biztos, hogy ismernek a konyhában. Arról viszont, hogy pontosan mik ezek a titokzatos alapanyagok, természetesen Khaled sem mesélhet, de legyen ez a séf titka, a vendégeknek maradjon a kulináris gasztroélmény. Mindezt ráadásul most ingyenes kiszállítással repítik neked, még az otthonodat sem kell elhagynod hozzá.

Szóval, a lényeg: március 1-től egészen a hónap utolsó napjáig ingyenesen szállítják ki a hummusz ételeiket, legyen szó bármelyikről! Mi nem várnánk tovább…

Rendelni IDE kattintva vagy a +3630 627 9056-os számon tudsz, kapd elő az étlapot és válogass a mediterrán finomságok közül!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb