Kikapcs

Egyetlen hívással BioHair Napfény hajvágást, Tap Factory belépőket és 10.000 Ft utazást nyertünk – apropó, a Tempó Taxi számát csörgettük

Tap Factory belépőket, BioHair Nafény frizurát és még egy 10.000 Ft utazást (is) nyerhetsz a Tempó Taxival – írtuk február elején, az ígéret pedig – mint a mondás tartja – úgy jó, ha be is tartják. A hónap utolsó napján hívtuk fel a társaság diszpécserét, aki azok között sorsolt, akik iOS vagy Android applikáción keresztül rendeltek a 29 naposra hosszabbított februárban Tempó Taxit.

A nyereménypakk ezúttal is impozáns (és meglehetősen értékes) volt:

  • 2 db belépő a Tap Factory című, hamarosan Szegedre érkező show-ra,
  • hajvágás a Napfény Parkban működő BioHair Napfény okosfodrászatban,
  • és persze egy Tempó Taxi kártya, 10.000 leutazható Ft-tal feltöltve.

A hétvége előtti utolsó délután Fülöp Timi kolléganőnk felhívta a 490-490-et, hogy rákérdezzen a több, mint 70 autós flottát üzemeltető társaság diszpécserénél arra, hogy ki az első havi nyereménycsomag büszke gazdája.

Mutatjuk, ha az alábbi Szeged365 villámpodcast-ben meghallod a neved, csupán annyi dolgod van, hogy jelentkezz be a nyereményeidért a 490-490-es számon:

Megjött a kedved egy kis taxizáshoz?

  • Töltsd le a Tempó Taxi app-ot,
  • utazz márciusban (is),
  • és kis szerencsével húzd be a következő pakkot, értékes nyereményekkel!

A Tempó Taxi applikációt az App Store-ból vagy Google Play áruházból éred el, ha pedig telefonon rendelnél, tárcsázd a 490-490-et!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb