Sport

Újabb győzelem: nyert a Szeged a Csákvár ellen! Szép volt fiúk!

A Szeged-Csanád GA csapata fontos győzelmet aratott a Csákvár ellen a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában. Palincsár Martin késői találatával 1-0-ra győztünk, ezzel megerősítve helyünket a tabellán.

Alekszandar Sztevanovics vezette csapatunkon nem változtatott a győztes formulán, és ugyanazzal a kezdőcsapattal lépett pályára, mint a BVSC elleni előző mérkőzésen, annak ellenére, hogy Papp Áron és Könczey Márk betegség miatt hiányoztak.

A találkozó elején domináltunk, Borvető Áron már korán lövőhelyzetbe került, ám az első félidő góltalan maradt, annak ellenére, hogy voltak izgalmas pillanatok és vitatható játékvezetői döntések is.

A második félidőben a játék képe kiegyenlítettebbé vált, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de a kapusok remek teljesítményt nyújtottak. A Szeged-Csanád GA azonban nem adta fel, és a mérkőzés hajrájában, a 89. percben Palincsár Martin higgadt befejezése döntötte el a találkozót.

Ez a győzelem megerősíti a Szeged-Csanád GA pozícióját a bajnokságban, és bizakodással tölti el a csapatot és szurkolóit a következő, Kozármisleny elleni, létfontosságú mérkőzés előtt.

A csapat következő találkozója a Szent Gellért Fórumban kerül megrendezésre, ahol a közvetlen rivális Kozármisleny vár a Szeged-Csanád GA-ra. Az Alekszandar Sztevanovics tanítványai remélhetőleg folytatják győzelmi sorozatukat és tovább erősítik helyüket a tabella élmezőnyében. Merkantil Bank Liga, 23. forduló eredménye: Aqvital FC Csákvár – Szeged-Csanád GA 0-1.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb