Mindenmás

Büszkék vagyunk az olyan szegedi cégekre, akik sokat tesznek a szegedi közösségekért! Most a Zengő Alföld Kft-t néztük meg

A Zengő Alföld Kft. elkötelezetten támogatja a szegedi és a Szeged melletti közösségeket, legyen szó jótékonyságról, vagy sportolásról. A Szegedi Kék Mókus kupa talán nem szorul bemutatásra, tavaly már névadó szponzora volt Szeged legnagyobb kispályás labdarúgó tornájának a ZENGŐ ALFÖLD, de érdekesség lehet számotokra, hogy a Zengő Alföld bizony névadó szponzora az Orosházi KA női kézilabda csapatának. Mutatjuk miért fontos a cégnek a helyi közösségek támogatása.

2019 után, négy év kihagyást követően decemberben újra megrendezték a Zengő Alföld Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgó tornát. A pénzdíjas nemzetközi kupát látványos gálával zárták, ahol számos híres futballista részt vett, köztük Józsi György, Lipták Zoltán, Koltai Tamás, Priskin Tamás, Lázok János, Czvitkovics Péter, sőt a szegedi Hrepka Ádám és Völgyi Dániel is pályára léptek. Ez a rendezvény sem jöhetett volna létre, ha a Zengő Alföld nem segít névadó szponzorként.

A Zengő Alföld azért döntött a kupa támogatása mellett, mert elkötelezett a sport, az egészség irányában, valamint külön fontos volt az esemény jótékonysági része is: a Zengő Alföld Kék Mókus-kupa Szeged jegyértékesítéséből befolyt összeg egy részét, a Soha Ne Add Fel Lázár Bence Emlékalapítványnak ajánlották fel.

Ahogy a kispályás labdarúgásban, úgy a kézilabdában is folyamatosan jelen van a Zengő Alföld. Az Orosházi KA mellett, mint névadó szponzor állnak, és nagyon büszkék a csapatra, akik a Női NB 1/B csoportban érnek el szép eredményeket.

A Szeged365 igyekszik egyre több céget bemutatni, akik a hétköznapi tevékenység mellett áldoznak a szegedi és a Szeged melletti közösségek megsegítésére is. Ha Te is tudsz ilyenről feltétlenül küldd el nekünk két okból is: szeretnénk mindenkinek elárulni milyen jóemberek a szegedi cégvezetők, valamint hátha a cikkek olvasása közben még több szegedi cégvezető segít a helyi közösségeknek, eseményeknek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb