Video365

Az időrabló mumus: felejtsd el a vasalást, mert a TEFAL most 30% kedvezményt ad innovatív gépeire az ÁRKÁD Szegedben

Bátran kijelenthetjük, hogy a vasalás talán az egyik legutálatosabb házimunka. Ha körbenézünk az áruházak polcain, vagy az interneten, egyre több olyan újítást fedezhetünk fel, amelyek megkönnyítik, lerövidítik, vagy akár teljesen le is veszik a vállunkról a vasalás terhét. A cél egy: időt és energiát is spórolva, tiszta és vasalt ruhát felvenni minden reggel. Ez a fontos kérdéskör nem kerülte el a gyártók figyelmét sem: a Tefal élen jár a vasalás innovációjának területén is, most a vasalás rejtelmeibe engednek betekintést az ÁRKÁD Szegedben működő TEFAL márkabolt kollégái.

A TEFAL UTAZÁS KÖZBEN IS HASZNOS TÁRSAD

Akár otthoni berendezésben gondolkozol, akár csak az utazáshoz keresed vasaló partneredet, a Tefal mindenre megoldást jelent. Kinek ismerős a bőröndben meggyűrődött ing vagy blúz? A kézi ruhagőzölőket kifejezetten azoknak találták ki, akik sokat utaznak. Ugyanis kompakt, könnyű készülékek, így nem foglalnak sok helyet a bőröndben. Az illatos, vasalt ruha mellett azonban a szóban forgó házimunka egy másik funkciójáról se feledkezzünk meg: a vasalás fő előnye nem csak az, hogy a ruhánk kifogástalan megjelenésű legyen, hanem a fertőtlenítés is.

ÉRINTÉSMENTES VASALÁS

Az utóbbi években egy innovatív megoldás lépett a porondra, az úgynevezett automata gőzszekrény, amely teljesen önállóan kisimítja ruháinkat. Miután behelyeztük a ruhákat a készülékben található vállfákra vagy ruhacsiptetőkre, az üzemmód kiválasztása után semmi egyéb teendőnk nincs, végezhetjük a napi rutinunkat, legyen az a reggeli elkészítése, házi kedvencük sétáltatása vagy a munkahelyre való készülődés, és akár fél óra elteltével már viselhetjük is a friss ruhadarabot. A készülék egyúttal szagtalanítja is a ruhákat, illetve eltávolítja az anyagból az apró szennyeződéseket, például a port vagy a polleneket. Ennél az ultramodern Tefal eszköznél se feledkezzünk meg a további funkcióiról, a fertőtlenítésről és a szárításról, amelyek egyértelműen a top háztartási eszközök közé rangsorolják a gőzszekrényt. A gőzölés a legkíméletesebb vasalási és fertőtlenítési mód, így a legkényesebb anyagokhoz is biztonságos: alkalmas például selyemből vagy gyapjúból készült ruhákhoz, de akár vastagabb anyagokhoz, például párnákhoz is.

A prémium Tefal vasalókról egy gyors, informatív videót készítettünk nektek. Idő-és energiaspórolásra, praktikusságra, költséghatékonyságra egyetlen szó a megoldás: Tefal! A cég ultramodern, vasalóit március végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg az ÁRKÁD Szeged -1 szintjén, a kedvezményhez csak a SZEGED365 kuponkódot kell bemondanod érkezéskor.

Operatőr: Magyar Andor

A TEFAL kínálatát itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb