Sport

Kedden irány Párizs! Az utolsó csoportmeccsére készül a Pick Szeged a Bajnokok Ligájában

Szerda 20.45-kor jön az utolsó csoportmeccs a Bajnokok Ligájában az OTP Bank-Pick Szeged számára. Így az A csoport 14. fordulójában Franciaországban, Párizsban lépnek pályára a Kékek. Az már az elmúlt héten eldőlt, hogy továbbjutottak a srácok a csoportból, egy nyitott kérdés maradt: melyik pozícióban végeznek.

Mint írták, a Kékeknek jelenleg 13 pontjuk van és a hatodik helyen állnak. A horvát rekordbajnok RK Zagreb az ötödik (14 pont), a negyedik helyen a lengyel Kielce (15 pont) áll, a PSG a negyedik (szintén 15 pont). Az már biztos, hogy a listavezető THW Kiel (20 pont) és a második Aalborg (18 pont) a legjobb nyolc közé jutott, hiszen ez a két csapat végez az első két helyen.

KEDDEN IRÁNY PÁRIZS

A szegedi csapat programjában hétfőn délelőtt kondi, este pedig labdás edzés szerepel. Kedden reggel kelnek útra, várhatóan kora délután érkeznek meg Párizsba. Videózás, majd edzés következik, sőt, a meccsnapon is tart foglalkozást Kárpáti Krisztián és Vladan Jordovics.

A BL-SZEZON NYITÓMECCSÉN NAGY CSATÁBAN KAPTUNK KI TŐLÜK

Az ősszel, a 2023-2024-es BL-szezon nyitómeccsén nagy csatában szenvedtek a Kékek vereséget a francia Paris Saint-Germain-től, az utolsó pillanatig volt esélyünk a pontszerzésre.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb