Mindenmás

Itt a világvége: leállt a Facebook, a Messenger és az Instagram (frissítve)

Leállt a Facebook, a Messenger és az Instagram is kedd délután négy óra után nem sokkal.

Kedd délután világszerte komoly hiba lépett fel a Facebook, a Messenger és az Instagram szolgáltatásokban, jelenleg egyik közösségi platform sem működik. Egyelőre a hiba oka ismeretlen, ahogy az is, mikorra orvosolják a problémát. Sosem látott mértékben érkeznek a felhasználói hibajelzések a weboldalak elérhetőségét figyelő DownDetector oldalra, írta meg a HVG.

Tapasztalataink szerint mobilos alkalmazásában és webes felületén is a Facebook, a Messenger és az Instagram is kidobja a már bejelentkezett felhasználókat és nem engedi visszalépni.

FRISSÍTVE: DOLGOZNAK A HIBA ELHÁRÍTÁSÁN

A Meta hivatalos státuszoldalán megjelent információ szerint a vállalat szakemberei már tudnak a bejelentkezést érintő problémáról. Azt írják, már dolgoznak a hiba javításán, írta a HVG.

FRISSÍTVE: VISSZAJÖTT A FACEBOOK

Szépen lassan kezdenek helyreállni a különböző oldalak., fél hat környékén körülbelül egyórás szünet után visszajött a Facebook, újra használható a közösségi oldal, a Messenger és az Instagram azonban még nem működik, fennakadások tapasztalhatók a működésében.

IDÉN MÁR NEM ELŐSZÖR VAN GOND A FACEBOOK RENDSZERÉVEL

Mint korábban megírtuk, január legvégén hülyült meg a Facebook és a Messenger, februárban pedig ismét gond adódott a közösségi médiaoldallal. Akkor a chat ablakokat nem lehetett bezárni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb