Kikapcs

Kiderült, mikor adják át hivatalosan a 12 milliárd forintból felújított és kibővített makói Hagymatikumot

Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere egy videóval jelentette be, hogy mikor nyitja meg kapuit a 12 milliárd forintból felújított és kibővített Hagymatikum Gyógyfürdő. Mint a közösségi oldalán írta, az ünnepélyes megnyitó március 24-én lesz, 25-én pedig már akár csobbanhatunk is a kibővült fürdőben.

Március 24-én, vasárnap 10 órakor tartják a kibővített makói Hagymatikum Gyógyfürdő ünnepélyes átadóját. Március 25-étől, hétfőtől pedig teljes körűen birtokba vehetik a lakosok a város új büszkeségét. Abban bíznak, hogy a húsvéti ünnepek alatt sok-sok makói látogatót, illetve hazai és külföldi turistát fogadhat majd az újjávarázsolt fürdő.

ÉLMÉNYZÓNA, REJTÉLYES SZOBORPARK ÉS NÉGY ÉVSZAKOS CSÚSZDA

A 12 milliárdos nagyberuházással kialakított új részlegben egyebek mellett családi élményzóna lesz, különleges élményeket kínál majd a Makovecz Imre rajzaiból megálmodott, 28 objektumból álló varázslatos, rejtélyes szoborpark, Atlantisz világa, a virtuális valóságelemek, a három 12 méter magasból induló, akadálymentes, négy évszakos csúszda, valamint a külső termálmedence és medencebár is. Emellett több mint négyszáz új, téliesített öltöző is várja a látogatókat – írja a Promenad24

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb