Sport

Igazán kedves gesztus: nőnap alkalmából vasárnap ingyen nézhetik meg a hölgyek a Szeged-Csanád GA – HR-RENT Kozármisleny meccset

Ingyenes lesz a belépés a nőknek a Kozármisleny elleni rangadóra – jelentette be a kedves hírt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Mint kiemelték, vasárnap 17 órakor fontos rangadó vár a csapatra a Kozármisleny ellen a Szent Gellért Fórumban, a nemzetközi nőnap alkalmából pedig a hölgy szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Mint ismert, március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot. Ennek apropóján szeretnék meglepni a hölgy drukkereket, ezért a klub úgy döntött, hogy a március 10-ei Szeged-Csanád Grosics Akadémia – HR-RENT Kozármisleny Merkantil Bank Liga mérkőzés a nők számára ingyenes lesz. A belépéshez regisztrációs jegyre van szükség, amelyeket személyesen lehet kiváltani a Szent Gellért Fórum jegypénztáraiban – tették hozzá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb