Szegedi Arcok

Zakatol tovább a gyűjtés az OMSZ Alapítványnak: kedden 69 kilométerre járt a céltól jótékonysági gyalogtúráján a szegedi Muráti Balázs, exkluzív helyzetjelentés az útról

224.644 megtett lépés, 69 kilométer távolságra a céltól: itt tartott kedd este jótékonysági gyalogtúráján a szegedi Muráti Balázs, aki nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint gyalog megtenni a Szeged-Balatonlelle távot. A körülbelül 248 kilométeres gyaloglás megtételében egyrészt saját kondíciójának javítása motiválta, másrészt szeretne inspiráló példaként elöljárni, hogy megmutassa, csak egy jó cél kell és az elhatározás, és bármit képesek vagyunk megvalósítani.

Mint beszélgetésünkkor Muráti Balázs elárulta, a kihívással jó ügyet is szolgál: a gyaloglással együtt ugyanis elindult egy jótékonysági gyűjtés is az Országos Mentőszolgálat Alapítvány számára, akik részére két létfontosságú eszköz beszerzését célozták meg: egy úgynevezett Lucas-3 mellkaskompressziós készülék és lehetőség szerint egy új lélegeztető készülék megvásárlását. (Cikkünkben lentebb mutatjuk is, hogyan tudod a jó ügyet te is támogatni!)

KEDDEN ÉRTE EL A FEJÉR VÁRMEGYEI DÉG KÖZSÉGÉT

Muráti Balázs kedden érte el a Fejér vármegyei Dég községét, ami 69 kilométer távolságra található a célállomásként kitűzött Balatonlellétől, amit várhatóan ma este ér el a vállalkozószellemű szegedi gyalogló. Balázstól újabb fotókat és videókat is kaptunk útjáról, melyeket most elhoztunk nektek:

@szeged365

Kedden érte el Dég községét a szegedi Muráti Balázs jótékonysági gyaloglása során, aki majdnem 250 kilométert tesz meg Szegedről Balatonlelléig. A gyaloglás jótékonysági célt is szolgál: az OMSZ Alapítványnak gyűjt két életmentő eszközre!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A GYALOGLÁS JÓTÉKONY CÉLT IS SZOLGÁL

Balázs a gyaloglással jótékonysági célt is szeretne szolgálni, egy olyan célt, amely sokak életének megmentéséhez hozzájárulhat. Így gyűjtést indított az Országos Mentőszolgálat Alapítvány számára két életmentő készülék beszerzésére: egy Lucas-3 mellkaskompressziós készülék és egy új lélegeztető készülék megvásárlására.

ÍGY TUDSZ TE IS HOZZÁJÁRULNI A GYŰJTÉSHEZ

Ha a két életmentő eszköz beszerzésében szeretnéd segíteni az Országos Mentőszolgálat Alapítványt, az alábbi módon teheted meg:

  • Bankszámla tulajdonosa: Országos Mentőszolgálat Alapítvány
  • Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.
  • Számlaszám: 10700608-49891102-51100005
  • Közlemény: Négy nap Balaton

A fotókat és videót köszönjük Muráti Balázsnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb