Gasztro

Édes finomságok nőnapon a Szálka Halászcsárda és Étteremben! Tutira megéri itt ünnepelni! (Galéria)

Boldog nőnapot kíván a Szálka Halászcsárda és Étterem minden szegedi lánynak, nőnek, hölgynek! ÓÓÓ, ha a Tisza Gyöngye épülete mesélni tudna?! Ide mindig jól esik betérni, de nőnapon pláne nem éri meg kihagyni! Mutatjuk miért!

Szegedi gasztrokalandorok, na most skubizzatok! A Szeged365 csapata megejtett egy utazást a Szálkába, és azért büszke szegediként mondhatjuk, egy gyöngyszemet találtunk a folyó parton. Mutatunk néhány képet, az elképesztően szépen díszített teremtől, a kivételesen ínycsiklandó fogásokig. Nézzétek meg ti is és érezzétek át velünk a legjobb Szálka-élményeket!

A Szálka Halászcsárda új kulináris élvezeteknek ad otthont Szeged szívében! Az ikonikus Tisza Gyöngye épülete, ha mesélni tudna, hhhjajjj, de nem tud, viszont őrizni igen. Őrzi a hagyományokat, mégis nyit a modernizáció felé. És mind ez Bozsó Martin séf irányításával válik egyedivé. Az étlap olyan ínyencségeket rejt, amelyek a város hagyományos ízeit ötvözik a gasztronómia modern csodáival! A nagy múltnak örvendő és kivételes hírű szegedi fogások, pörköltek és sültek, gyorsan a szegediek kedvenceivé váltak. 

A Szálka Halászcsárda nem csak egy étterem, hanem egy családi találkozóhely is! A gyerekek boldogan falatozhatnak, míg a szülők élvezik az étterem családbarát atmoszféráját. Róvó Richard, a Szálka tulajdonosa, mesélt nekünk korábban már a családi összejövetelek varázsáról, amit most újra megosztunk veletek:

A Szálka rengeteg szegedi szívbe lopta be magát, köztük Pádár Nikiébe is. A Szálka a válogatott éttermek között szerepel sportolóink kedvenceként! Ha még nem láttad és kíváncsi vagy, mi a szegedi úszó kedvenc étele a Szálkában, akkor most megnézheted: 

Ti is részesei lehettek ennek az emlékezetes nőnapnak! Foglaljatok most asztalt, és irány a Szálka Halászcsárda, ahol finom ételek és meglepetések várnak rátok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb