Kikapcs

Romantikus nőnapi vacsora? Akkor irány pénteken a Garden Bistro, még belépőt is nyerhetsz a következő vacsoraestre, ahol Nótár Mary lesz a sztárvendég

A Garden Bistro & Beach idei programkavalkádjából nem maradhat ki a nőnap sem, ezért a Damjanich utcában található étterem most ismét egy villám nyereményjátékkal kedveskedik a vendégeinek. A képlet rém egyszerű: ha pénteken a Garden Bistrot választod a romantikus, gyertyafényes nőnapi vacsorád helyszínéül, akkor egy jegyet is nyerhetsz az április 12-én esedékes, kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Nótár Mary estjére.

Futószalagon szállítja a jobbnál-jobb programokat idén (is) a Garden Bistro, az étterem pedig természetesen nőnapkor is igyekszik a legfinomabb falatokkal kedveskedni a vendégeinek. A Damjanich utcában persze nem elégednek meg ennyivel, ezért ha nőnapkor, azaz még ma náluk eszel, automatikusan bekerülsz azok közé, akik között egy vacsorajegyet sorsolnak ki a következő nagy durranásukra, amikor is a kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Nótár Mary érkezik hozzájuk. Az április elején esedékes eseményre egyébként egy fantasztikus menü sorral is készülnek majd, pontosabban kettővel, erről ebben a cikkben olvashatsz, cserébe mutatunk pár fotót arról, hogy milyen nagyszerű ételek közül válogathatsz, ha a mai napon náluk eszel:

Szóval, egy szó mint száz: vacsorázz egy fenségeset ma a Garden Bistroban és nyerj jegyet az áprilisi bulijukra, ahol a kétszeres Fonogram-díjas Nótár Mary lesz a sztárvendégük! Mi nem várnánk tovább, mutatjuk is hol találod:

  • Garden Bistro&Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb