Mindenmás

Amerikai csoda Szegeden a testednek és a lelkednek – a Rozsdás Mozgásstúdióban jártunk

Lám, beköszöntött a tavasz és a testedre is kihat? Fáradtabb vagy, és néha fájdogál a hátad, a lábad, netán a derekad? De a masszőr számodra nem az igazi és az edzőtermek belvilágában sem fordulnál meg szívesen? Akkor csekkold le a Rozsdás Mozgásstúdiót, ezt tutira neked találták ki! A pénztárcabarát okos terem amerikai gépekkel vár Szegeden!

A Rozsdás Mozgásstúdió speciális gépekkel van felszerelve, amik bár nagyon kíméletesen, mégis hatékonyan edzik a testet. A gépek rásegítenek a helyes mozgásra, a test részeit megtámasztják és célzottan mozgatják át az izomcsoportokkal együtt az ízületeket is. A gépek kortalanul használhatóak, amik tökéletesen rehabilitálják a célzott izomcsoportot. 

Megerőltetés nélkül is lehetséges keményen edzeni a Rozsdás Mozgásstúdióban. A gépek egyénileg beállíthatóak, így senkinek nem kell aggódnia a túlterhelés veszélye miatt. Sőt, a mozgás során kellemesen ellazulhatsz, miközben a gépek végzik a munkát. Na ki ne szeretne így jobban lenni? 

De tovább megyünk, a Rozsdás Mozgásstúdió jót tesz, mind a testnek, mind a léleknek. A hangulatos légkör körbe öleli a vendégeket kedvességgel és profizmussal. A mozgás önmagában jó érzéssel tölt el mindenkit, mivel a felszabaduló endorfinok boldogságérzetet keltenek, amelyek hatására sokkal energikusabbnak és vidámabbnak fogod érezni magad. A boldogság pedig fokozódik, amikor a rövid idő alatt tapasztalható változásokat észlelitek. 

Kezdj új életet a Rozsdás Mozgásstúdióban! Ha Te is szeretnél megszabadulni a hátfájásodtól, javítani szeretnél a kondíciódon és közben jól is érezni magad, akkor látogass el a Rozsdás Mozgásstúdióba! További információkért és ingyenes próbaedzésért hívd őket telefonon: +36/70-348-0888

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb