Kikapcs

A Szegeden (is) működő Hovány Csoport márkanagykövete lett a “Cápa” Balogh Levente

“Szeretném veletek megosztani, hogy 2024-ben én lettem a Mercedes-Benz Hovány márkanagykövete” – jelentette be közösségi média oldalán hétfő este a Cápák Között című műsorból ismert üzletember, Balogh Levente, aki egyenesen a cégcsoport alapítójától, Hovány Mártontól kapta a felkérést. A hétvégén készült fotókon az ásványvízkirály egy vadonatúj AMG GT társaságában mosolyog, mint a Kecskemét365 írta, az üzletember hamarosan ezt is vezetni fogja márkanagykövetsége keretében.

“Amikor érkezett a felkérés, nem merültek fel bennem kérdések, ugyanazon értékek, a legjobbra való törekvés jellemzi a márkát és személyemet is. 35 éve vezetek Mercedest, sosem csalódtam még a márka autóiban”

– írta Facebook oldalán a Cápák Között című műsor sztárja.

Balogh Levente “érkezését” a hétvégén, az új Mercedes-AMG GT bemutatójával egybekötött eseményen jelentették be, a nagy pillanatról készült videó a Hovány Csoport TikTok csatornáján érhető el.

Mint a Kecskemét365 megjegyezte, az utóbbi években Magyarországon sem példa nélküli, hogy híres, közkedvelt emberek adják arcukat egy-egy autós márkához, a Rádió 1 reggeli műsorából ismerős Rákóczi Feri például az Alfa Romeo-val, a Michelin-csillagos Széll Tamás pedig az Audival kötött szorosabb együttműködést. A cikkünk témáját adó, Szeged mellett Kecskeméten, Budaörsön, Szentendrén és Békéscsabán is meghatározó szerepet betöltő autókereskedelmi nagyágyú nagykövete 2018 óta Havasi Balázs zongoraművész volt, akitől a stafétát az idén Balogh Levente vette át.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb