Sport

A nap, amikor ringgé változik a Hungi Vígadó: 8 kőkemény meccs, brutális pofonokkal – ökölvívó gálát rendeznek Szegeden Gémes Leventével, Nakota Veronikával és egy kongói harcossal

Te is rátapadtál a képernyőre pár nappal ezelőtt, amikor a brit Anthony Joshua, a profiboksz nehézsúlyú exvilágbajnoka Rijádban kiütéssel semmisítette meg a kameruni Francis Ngannout, a mellesleg veretlen UFC ketrecharcost? Akkor bomba hírünk van számodra: április eleje Szegeden is a bokszról fog szólni, ugyanis érkezik a The Rumble in the Club amatőr ökölvívó gála a Hungi Vígadóba. A közismert szegedi szórakozóhely falai közt ezúttal nem kellemesen bekoktélozott arcok fognak lézengeni valami 90-es évekbeli retro slágerre, hanem kőkemény – köztük szegedi bajnok – ökölvívók feszülnek majd egymásnak, 8 pazar gálameccs keretein belül.

Újdonsült, igazán fickós sportesemény debütál április 7-én Szegeden: érkezik a The Rumble in the Club névre keresztelt amatőr ökölvívó gála a Hungi Vígadóba. Mondunk pár dolgot, ami biztosan lesz a rendezvényen:

  • gálameccsek, szegedi bajnokokkal és brutális pofonokkal
  • pazar hangulat
  • szurkolás és szenzációs atmoszféra

A vasárnap délutáni eseményen egyébként szegedi bajnokok is bemutatkoznak majd, a Hungiban ringbe lép az Ifjúsági Világbajnoki ezüstérmes Gémes Levente, és az Ifjúsági Világbajnok, valamint kétszeres Európa-bajnok Nakota Veronika is, de más szegedi öklözők is érkeznek április 7-én, sőt, még egy kongói harcos is. Egy szó mint száz, érdemes bevésni az említett dátumot a naptáradba, mert ez nem az a klasszikus délután szundikálós vasárnap lesz, az már biztos. A kapunyitás előtt, ahogy az ilyenkor szokás, nyílt mérlegelés is lesz.

A jegyértékesítés már elindult, érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk, ugyanis a helyszínen nem lesz lehetőséged jegyvásárlásra. IDE KATTINTVA tudod beszerezni őket, a gáláról több infót pedig ITT érsz el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb