Kikapcs

Egy bor, egy nő, egy film! Érkezik Szegedre március 22-én a Carte Rouge! A forgatókönyvíró Szalóczy Pál ad különleges, filmvetítéssel egybekötött estét a Délvidék Házban!

Kultúra365: az „EGY BOR, EGY FILM, EGY NŐ” tematikájú est vendége lesz Szalóczy Pál, aki nem csak a Carte Rouge című film forgatókönyvírója, de a magyar kultúra és műsorszolgáltatás ikonikus alakja is egyben. A jegy 2500 forint, amiért kapunk egy exkluzív estet, filmvetítéssel és borkóstolóval egybekötve ezen a héten pénteken, március 22-én. Mutatjuk hol tudod megvenni a jegyed.

A Film: Carte Rouge: A Carte Rouge egy merész és újító szemléletű alkotás, mely Trianon témáját dolgozza fel egy eddig nem látott módon. A film a békediktátummal foglalkozik, célja, hogy közelebb hozza ezt az érzékeny témát a fiatal generációhoz. A forgatókönyvet Szalóczy Pál írta, aki személyesen is ellátogat Szegedre.

Szalóczy Pál: A Művészet és a Média Multitalentuma Szalóczy Pál, aki 1945-ben született Budapesten, nemcsak egy kivételes forgatókönyvíró, de a magyar média egyik legismertebb hangja is. Bemondóként és hírolvasóként a Magyar Rádióban és Televízióban tett szert országos hírnévre. Zenész és íróként is tevékenykedett, művei és hangja ma is sokak számára jelentenek inspirációt​​​​.

Miért Különleges Ez Az Este?

  1. A Film: Carte Rouge, a film amely egy merész vállalkozás, célja pedig az, hogy objektív és pátoszmentes módon mesélje el a trianoni békediktátum történetét, közelebb hozva azt a mai generációkhoz. A trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából készült filmet minden magyar embernek látnia kell.
  2. A Bor: Az est során egy különleges bort kóstolhatunk meg, amelyet Szalóczy Pál választott ki számunkra, összefonva a művészetet és a gasztronómiát.
  3. A Nő: Az est másik rejtélyes eleme egy nő lesz, akár valóságos, akár a képzelet szülte, Szalóczy Pál által meghatározva, hozzáadva ezzel a végső, titokzatos dimenziót a rendezvényhez. Ez lesz az est meglepetése.

Hogyan Szerezheted Meg A Jegyed? Jegyek már kaphatók elővételben a Kárpátia Film-Színház honlapján, vagy személyesen a helyszínen minden nap 9:00 és 15:00 óra között. Ne hagyjátok ki ezt a különleges alkalmat, hogy részt vegyetek egy olyan eseményen, ami ötvözi a kultúrát, a művészetet és a közösséget.

Legutóbb Laár András volt a Délvidék Ház vendége, az Egy bor, egy film, egy nő tematikájú estnek. Erről itt olvashatod el az akkor írt cikkünket, és nézheted meg a videót:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb