Mindenmás

Elaludt a volán mögött, majd nekiment a fénysorompónak egy férfi Csongrád-Csanád vármegyében, vádat emeltek ellene

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki egy vármegyebeli kistelepülés vasúti átjárójában okozott többszázezres kárt a vasúti társaságnak – közölte az ügyészség kedden. Mint kiderült, a sofőr elaludt, ebből adódott a baleset.

A vádirat szerint a férfi 2023. augusztus 23-án éjfélt megelőzően közlekedett az általa vezetett személyautóval az egyik megyebeli községben. A vádlott az autóvezetés során fáradtságából adódóan elaludt és a vasúti átjáróba érve nekiment a fényjelző készüléknek, melynek következtében a félsorompó is működésképtelenné vált.

260 EZER FORINTOS KÁR KELETKEZETT, DE SZERENCSÉRE NEM SÉRÜLT MEG SENKI

Mint kiderült, a balesettel a vasúti társaságnak 260 ezer forintos kárt okozott. Személyi sérülés szerencsére nem történt. Az ügyészség a férfit a közlekedés biztonsága elleno gondatlanságból elkövetett vétség elkövetésével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb