Mindenmás

Napi pakk: szeles idő és 10 fok vár ma ránk a Napfény Városában, dolgozik a Szegedi Vízmű a Csanádi utcában és áthelyeztek egy megállót is Szegeden

A napsütés mellé ma már kapunk egy kis szelet is Szegeden, tehát adunk egy jó tippet: ne lődd be a séród túlzottan, felesleges. Csapadékra azonban nem kell számítani és marad a 10 fok körüli hőmérséklet. Arról is szólunk időben, hogy dolgozik a Szegedi Vízmű a Csanádi utcában, itt forgalomkorlátozásra számíthatsz, és áthelyeztek egy megállót is Szegeden. Üss fel pár tojást a reggelidhez, és indítsd a napot a Szeged365 híreivel!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS BRUCE WILLIS SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden József, Bánk, Jozefa, Jozefin, Jozefina és Józsa nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek keddre:

  • ma van Szent József, az ácsok és az otthont alapítók védőszentjének ünnepe. Szent József az I. században élt, ács, Szűz Mária jegyese és Jézus nevelőapja volt.
  • 85 éve született Balogh Emese színésznő (Nápolyt látni és…; A kőszívű ember fiai, Bogáncs),
  • 69 éve pedig Bruce Willis színész is (Die Hard-sorozat, Az utolsó cserkész).

NAPOS ÉS FELHŐS IDŐSZAKOK

Kedden naposabb és felhősebb időszakok váltják majd egymást Szegeden. Számottevő csapadék sehol sem várható. Az északias szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Reggelre sokfelé fagypont alá csökken a hőmérséklet, a minimumok -5 és +2 fok között alakulnak. Napközben 8-12 fokot mérhetünk.

ÁTHELYEZETT TROLIMEGÁLLÓ

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. közmű munkálatai miatt 2024.03.18-án (hétfő) üzemkezdettől 2024.03.19-én (kedd) üzemzárásig a Lugas u. irányú Huszár utca megállóhely áthelyezésre került kb. 50 méterrel a Londoni körút felé, a Bakay Nándor u. 22. elé.

FELFORDULÁS A CSANÁDI UTCÁBAN

A Szegedi Vízmű Zrt. vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat kezdett a Csanádi utcában, a Temesvári krt. és Vedres utca közötti szakaszon. A munkálatok során 2024. március 18-tól kell szakaszosan fél útpályás lezárásra, forgalomelterelésre és parkolási korlátozásra számítani a munka üteméhez, előre haladásához igazodva.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb