Kikapcs

Nemzetközi Sakkfesztiválnak ad otthont Mórahalom, még várják az eseményre a jelentkezőket

Április 10-ig várják a nevezéseket az I. Meritum -CNS-Force Nemzetközi Sakkfesztivál szervezői. Az egyéni és csapatversenyt egyaránt hirdető szervezők a határon innen és túlról is várják a sakk szerelmeseit április 13-án és 14-én Mórahalomra, tudatták szerkesztőségünkkel a szervezők.

Április második hétvégéjét a szegedi Meritum Kulturális és Művelődési Közhasznú Egyesület Sakkszakosztály szeretné fesztiváli hangulatban tartalmassá és emlékezetessé tenni a környék és a meghívott külföldi (belga, lengyel, szerb) sakkbarátok, egyesületek számára. Nagy lelkesedéssel, hagyományteremtő céllal szervezik meg az I. Meritum -CNS-Force Nemzetközi Sakkfesztivált Mórahalmon, a Kapocs Népfőiskolán.

CSAPATVERSENYT ÉS EGYÉNI RAPID VERSENYT IS SZERVEZNEK

A sakkfesztivál szombatjára csapatversenyt hirdettek, ahova bátran jelentkezhetnek iskolai, baráti, családi csapatok. Tekintettel arra, hogy ez a Csapat Diákolimpia előtt egy héttel lesz, a versenyzés jó lehetőséget teremt a csapatoknak a felkészülésre is. A fesztivál másnapjára, vasárnapra egyéni rapid versenyt szerveznek, amely nyílt, bárki részt vehet rajta, akinek van 2024-re érvényes versenyengedélye. A verseny díjalapja meghaladja a 200 000 Ft-ot.

A verseny sikeres megszervezését támogatta a mórahalmi Kapocs Népfőiskola, a CNS-Force Bt. és Mórahalom Város Önkormányzata. A további részleteket ITT találod.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb