Mindenmás

Zsákutcává válik a Faragó utca, lezárják a parkolókat is – az autósokat is érinti a 4-es villamosvonal felújítása

Tegnap írtuk meg, hogy felújítják a 4-es villamosvonal egy részét Szegeden, emiatt pedig felbolydul egy kicsit a közösségi közlekedés is. Mint kiderült, az autósokra is nagy hatással lesz, mivel a villamospálya melletti parkolósávban szakaszosan ideiglenes korlátozásokra kell majd számítani.

Szombattól május 17-ig vágányfelújítási munkálatokat végez az SZKT a 4-es villamos vonalán a Petőfi Sándor sugárúton, a Dugonics tér és a Faragó utca között, valamint a Szabadkai úton, a Móravárosi krt. csomópontjának térségében.

ZSÁKUTCA LESZ A FARAGÓ UTCA

Az SZKT ma azt közölte a munkálatokkal kapcsolatba, hogy a felújítás miatt a villamospálya melletti parkolósávban szakaszosan ideiglenes korlátozásokra kell majd számítani a munkavégzés aktuális helyszíne mellett. Kiemelték, hogy ebben az időszakban teljes lezárásra kerül a Faragó utcai átjáró, a Faragó utca zsákutcává válik a Tisza Lajos utca és a Petőfi sgt. között.

A közösségi közlekedésben résztvevők az alábbi változásokra számíthatnak:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb