Mindenmás

Valami készül: nagy munkába kezdtek a Széchenyi téren

Nagy munkába kezdtek a Széchenyi téren, ugyanis az egyik részt teljesen lezárták. Feltörték az aszfaltot, mivel nagyon úgy fest, hogy új burkolatot kap az ott végigfutó kerékpárút és gyalogos szakasz.

A szakemberek már nagy erővel dolgoznak, így egy pár napig érdemes lehet elkerülni a helyszínt.

FRISSÍTVE: AZ OLDALSÉTÁNYOK ÚJULNAK MEG

Binszki József várospolitikai alpolgármester a Rádió 88-nak elmondta, hogy felújítják a Széchenyi teret Szegeden. A munkálatok a Károlyi utcával szemben lévő sétányok aszfaltburkolatának marásával kezdődtek el. Az öt darab oldalsétány mintegy 3000 négyzetméteren kap új aszfaltburkolatot. A felújítással a tervek szerint április 15-ig végez a Norbo-Ép Kft.

SZOMBATON INDUL A 4-ES VILLAMOSVONAL EGY RÉSZÉNEK FELÚJÍTÁSA IS

Nem csak a Széchenyi téren zajlik a munka, szombattól egy picit felbolydul az életünk, hiszen indul a 4-es villamosvonal egy részének felújítása. Több fát is ki kell vágni a pálya mellett Szegeden, pótlóbuszokkal kell majd közlekedni és még a parkolókat is lezárják majd. Ezekről itt írtunk bővebben:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb