Kikapcs

Édenkert az Árkád Szeged felső szintjén: elképesztő francia rózsakertté változott a DELIMO Kézműves Cukrászda terasza, de még egy full-extrás szelfipontot is találsz náluk

Azt már eddig is tudtuk, hogy az ÁRKÁD Szeged felső szintjén található DELIMO Kézműves Cukrászdában mennyei süteményeket és kávékat kóstolhatunk, most azonban történt némi változás. Na persze nem a sütik és kávék minőségét illetően, azok továbbra is ínycsiklandóak. A környezet viszont nem kis extrát kapott: a cukrászda teraszából egy mini-paradicsomot varázsoltak, konkrétan egy igazi francia rózsakertté változtatták azt. A szemet gyönyörködtető dekorból persze a belső rész is kapott, sőt, még egy fantasztikus, rózsákkal körberakott, igazán csajos szelfi pont is kialakításra került a cukrászdában.

Lélegzetelállító dekort kapott nemrégiben az ÁRKÁD Szeged felső szintjén található DELMO Kézműves Cukrászda, ugyanis kívül-belül rózsák lepték el. A belső térben kialakítottak egy fantasztikus, rózsákkal körbeölelt szefi-pontot is, úgyhogy ha lenyomtátok náluk a csajos pletyizést egy süti plusz kávé társaságában, már posztolhattok is egy fotót valamelyik közösségi oldalra. Nem írnánk többet, mutatjuk, hogyan néz ki mostantól a DELIMO:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7348803729774169377

Apropó, limitált szériás húsvéti különlegességeik tegnap óta már a pultban vannak, szóval hatványozottan érdemes betámadni a DELIMO Kézműves Cukrászda és Kávéházat, amit itt találsz:

Árkád Szeged, Londoni körút 3., felső szint!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb